Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja odpadam -będe jakieś 700 km od poznania więc nie zdąże przyjechać :confused4: - kasa sie skończyła, trzeba do roboty :no:

w tą niedziele by mi jeszcze pasiło po 15.00

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie bardzo mi pasuje- zawsze jak organizujecie cos to mnie nie ma bo albo w pracy albo jak wrócę do polski to jakieś wesele sie trafi lub inna impreza itp. no właśnie teraz znów wyjeżdżam 21.10 ale jak wrócę 6 grudnia to możemy coś zaplanować i postaram się pojawić. w końcu nasza rodzina :audi: tez jest ważna. [br]Dopisany: 18 Październik 2007, 12:20 _________________________________________________BTW chłopaki będę na pewno w sobotę w ostrowie w klubie protector więc możemy zrobić tam jakiegoś mini spota :drunk:

Opublikowano

Ja nie wiem czy nie będę jechał w tym terminie do Tbg, także jakbym miał być to się dostosuję do godz. Chłopaki trzeba zadzwonić lub podjechać i zamówić tor bo później będzie lipka wielka z grand prix.

Opublikowano

witam ja mam jakies 30 km. i proponuje stadion lecha lub moze jakis parking pod marketem

Opublikowano

Zaglada tu ktoś jeszcze??!!

Opublikowano

ja zagladam i czekam az sprawa sie wyklaruje :)

Opublikowano

ja zagladam i czekam az sprawa sie wyklaruje :)

a ja czekam na zgłoszenia chętnych a takich wogóle nie widzę. Poznaniaki jeszcze nie zima , nie spać mnie tu. Wpisujcie się w poprzednim temacie spotu gokartowego, ja zaraz datę zmodyfikuję co by było wszystko si kala fon.
Opublikowano

Temat edytowany!! szybka decyzja-czekam do środy. Wpisujcie godz. i ewentualne miejsce rozpoczęcia spota+ godz. ścigania się na torze. Giant obok Kinepolis chyba będzie gut- jak nie pasi to pisać.

Opublikowano

oczywiście piszę się na ściganko. popraw temat i treść wiadomości żeby było wiadomo, a najlepiej załóż nowy!! wszystko będzie jasne i przejrzyste.

Opublikowano

witam :a4fan:. to gdzie i kiedy ten spocik? mozliwe ze sie zjawie na chwile no wieczorne plany :dance:

Opublikowano

ja ze spota w sobote odpadam-jade na tydzień do Tbg!! :thumbup:

Opublikowano

to został ktoś jeszcze chętny?? dla dwóch czy trzech osób nie ma sensu rezerwować toru...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam bedzie ktoś w niedziele na parkingu lecha ?

Opublikowano

witam wszystkich ..............jednak sa ludzie z poznania z a4..............mam paru znajomych z a3 i a4 chetnie wpadniemy gdzies lub zlocik w poznaniu....pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

witam wszystkich ..............jednak sa ludzie z poznania z a4..............mam paru znajomych z a3 i a4 chetnie wpadniemy gdzies lub zlocik w poznaniu....pozdrawiam :a4fan:

No pomysł dobry gorzej z realizacją
Opublikowano

witam!!! mieszkam w sremie wiec calkiem niedaleko chetnie bym sie kiedys spotkal z kolegami i kolezankami z klubu pod stadionem lecha,wiec jak byscie cos kiedys planowali dajcie znac prosze

pozdrawiam blind11111220