Madas Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Moi drodzy macie okazję do imprezki.Przybyło wam dwóch "siniaczków" w ekipie mamy zamówioną imprezę na kręglach z poczęstunkiem dla Grupy Wielkopolskiej za pomoc na zlocie w czwartek i wyjdzie na to że chyba trza będzie stawiać ( i tak mieliśmy taki zamiar :gwizdanie: )
Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Moi drodzy macie okazję do imprezki.Przybyło wam dwóch "siniaczków" w ekipie a to ci dopiero niespodzianka
Madas Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 jak ktoś chętny z innego regionu Polski to zapraszamy ( mam nadzieję że będzie za daleko :gwizdanie: )
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Madas i Kuredu - Gratuluje Koledzy i już jest następna okazja do :oklaski:
Madas Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Madas i Kuredu - Gratuluje Koledzy i już jest następna okazja do :oklaski: a ku**a same wydatki .... ale dzięki
kuredu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Moi drodzy macie okazję do imprezki.Przybyło wam dwóch "siniaczków" w ekipie a który ten drugi Musashi
Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Moi drodzy macie okazję do imprezki.Przybyło wam dwóch "siniaczków" w ekipie a który ten drugi Musashi Musaszi nie zasłużył jeszcze Chodzi o ciebie ale coś prezes spaprał i nie zafiolecił ciebie jeszcze.Poszło PW juz do niego
Hugo Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Moi drodzy macie okazję do imprezki.Przybyło wam dwóch "siniaczków" w ekipie a który ten drugi Musashi Musaszi nie zasłużył jeszcze Chodzi o ciebie ale coś prezes spaprał i nie zafiolecił ciebie jeszcze.Poszło PW juz do niego Nic nie spaprał tylko farba się skończyła.Już Łukaszek wraca z OBI i zaraz malujemy dalej
mcm Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 tak to są VIPy jak najbardziej zasłużone gratulacje chłopaki :good: PS miałem nadzieję że "oczka wam podbiją" po zlocie
fantastic Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 siła i miazga gratulacje podbitych oczek :gwizdanie: kto by pomyślał :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 kto by pomyślał :gwizdanie: tez sie zdziwiłem
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 u nas u nas na moście przy Katedrze ale ten radar chyba pusty co ? Jak pusty ? Przecież słychać pikanie antyradaru więc nie jest pusty
fantastic Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 kto by pomyślał :gwizdanie: tez sie zdziwiłem
Rekomendowane odpowiedzi