Młodzik Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Oj widze, że zanim przyjechałem to sie działo...
Musashi Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 piechol a byles na dole tzn poziom - 1 czy -2? [br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 21:24_________________________________________________ mi tez sie udało zawitac na spota, co prawda jak zjechalem na dol to spotkalem madasa, musashiego, 84mlody i chyba nike21 jak jechali juz do domku. Chociaz moglem was kawalek poprowadzic dziki za udanego spota tia, a usprawiedliwienie masz?
Młodzik Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 mi tez sie udało zawitac na spota, co prawda jak zjechalem na dol to spotkalem madasa, musashiego, 84mlody i chyba nike21 jak jechali juz do domku. Chociaz moglem was kawalek poprowadzic dziki za udanego spota to widze że niektórzy to sie jeszcze bardziej odemnie spóźnili
nike21 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 a ja Cie Pawel nie widzialem... [br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 21:26_________________________________________________chyba Bartka widziales... tez ma taka wisniowa tylko ciut ciemnjesza ja jeszcze eske pisalem przed wyjazdem...
Musashi Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 mi tez sie udało zawitac na spota, co prawda jak zjechalem na dol to spotkalem madasa, musashiego, 84mlody i chyba nike21 jak jechali juz do domku. Chociaz moglem was kawalek poprowadzic dziki za udanego spota to widze że niektórzy to sie jeszcze bardziej odemnie spóźnili no pawlik sie zalapal na 5 sek spota i jeden klakson
Młodzik Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 a ja Cie Pawel nie widzialem... [br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 21:26_________________________________________________chyba Bartka widziales... tez ma taka wisniowa tylko ciut ciemnjesza ja jeszcze eske pisalem przed wyjazdem... to Ty nie jechałeś za nami? a widzieliście jak wyjeżdzaliśmy, też na -2 był spot ale BMW
Musashi Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 a ja Cie Pawel nie widzialem... [br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 21:26_________________________________________________chyba Bartka widziales... tez ma taka wisniowa tylko ciut ciemnjesza ja jeszcze eske pisalem przed wyjazdem... to Ty nie jechałeś za nami? a widzieliście jak wyjeżdzaliśmy, też na -2 był spot ale BMW widzielismy z madaskiem jak leciales, niestety nie moglismy pogonic. mialem dopiero 70C na blacie a te bumy to jakos dziwnie poustawiene byly.
Młodzik Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 widzieliśmy z madaskiem jak leciales, niestety nie moglismy pogonic. mialem dopiero 70C na blacie ja swojego miałem jeszcze rozgrzanego bo chwile wcześniej przyjechałem
pawlik79 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 nike21, no własnie nie bylem pewny czy to ty byles. yyyyy usprawiedliwienie yyyyyyyyyy no wiecie ojciec ma na imie andrzej i musialem troszke u niego posiedziec
Musashi Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 jak uruchomilem motorek to wskazowka ledwo drgnela, n owlasnie i dlatego na liste obowiazkowego wyposazenia kolejnego autka zagoscilo juz webasto [br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 21:38_________________________________________________ nike21, no własnie nie bylem pewny czy to ty byles. yyyyy usprawiedliwienie yyyyyyyyyy no wiecie ojciec ma na imie andrzej i musialem troszke u niego posiedziec i mimo to prowadzieles?
Młodzik Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 ja jak bede mieć swoje A4 to na przyszłą zime webasto na pewno wejdzie, miałem wcześniej w passacie i to była niezastąpiona rzecz
variocustoms Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Witanko, dzięki za spotkanie, coraz bardziej lubię oglądać wasze ryjki (Azunia wybacz), myślalem, że pokażecie dresowcom co nie co ??? madas, widzę, ze zaczyasz mnie powoli rozgryzać hihih (varioT) Zaraz wkleję jakieś foto
Musashi Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 myślalem, że pokażecie dresowcom co nie co ??? madas, widzę, ze zaczyasz mnie powoli rozgryzać hihih (varioT)
Młodzik Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Musashi dostałeś ode mnie wiadomość na PW
variocustoms Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 O czym tak myślisz Musashi????????
pet3r Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Peter Twojej kobity siostra(koleżanka) wolna?? aż tak podobne, że myślałeś, ze siostra?? hehe nie wiem czy wolna, zapytam dzięki wszystkim za spota opowieść madasa o córce ro***bała mnie totalnie, popłakałem się :polew:
Musashi Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 O czym tak myślisz Musashi???????? z czym ciebie madas rozgryza
Yelo Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 A my już w domku, jakoś jednookim się dowieźliśmy
Musashi Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Peter Twojej kobity siostra(koleżanka) wolna?? aż tak podobne, że myślałeś, ze siostra?? hehe nie wiem czy wolna, zapytam a ty sam nie mogles zapytac?
Iverson Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 mi nie wypada, zaręczony jestem
Rekomendowane odpowiedzi