Madas Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Spadam Adaś. 3maj się trzymaj się i powodzonka
kuredu Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Nikuś :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
nike21 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 wieczor ...po kolacji, pije ciepla herbatke z cytryna - zona mi zrobila :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 18:33_________________________________________________ Nikuś :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Madas Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Nikuś :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Nikuś to ppoczciwy chłop [br]Dopisany: 06 Październik 2009, 19:38_________________________________________________ co tam dobrego slychac? właśnie wróciłem ze spaceru długiego ... fajna sprawa [br]Dopisany: 06 Październik 2009, 19:39_________________________________________________ cześć Wojtek
Musashi Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 spacer w takie zimno, wyciagam powoli polary z szafy
Madas Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 właśnie w takie zimno jest dobry spacer .... jutro też idziemy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 ja tam jestem nieskromny to się zgadza
blind1 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 czesc Adamie [br]Dopisany: 06 Październik 2009, 20:28_________________________________________________u mnie od dwoch dni pada , masakra[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 20:29_________________________________________________no zimno to swoja droga
blind1 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 witam wszystkich Heyka ja juz cieple polarki od wczoraj nosze
nike21 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 ja czekam az mi Jarko przysle
Rekomendowane odpowiedzi