Iverson Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ja nie pojechałem niestety do Tbg
nike21 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ja zaraz jade... nawet bede kolo Ciebie Madasku :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 na groby się nie wybieracie ?> a Madas znowu o grobach ... na Piątkowie szronik .. ranne ptaszki musiały heblować szybki i piękne niebo bez chmurek .. dawno 1szy nei był taki słoneczny
Madas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ja zaraz jade... nawet bede kolo Ciebie Madasku :gwizdanie: koło mnie to na kawe zapraszam
Yelo Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 na Piątkowie szronik .. ranne ptaszki musiały heblować szybki i piękne niebo bez chmurek .. dawno 1szy nei był taki słoneczny W zeszłym roku przecież był upał prawie... Nie mogłem jak widziałem panie paradujące w zimowych futrach, a na dworze 15st.Moje zdrowie nie domaga, niestety ale wycieczki przełożymy sobie o tydzień albo dwa...
nike21 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ja zaraz jade... nawet bede kolo Ciebie Madasku :gwizdanie: koło mnie to na kawe zapraszam kolo Ciebie tzn w Zabikowie bede z rodzinka wiec kawka raczej nie wypali... i jade jeszcze na Gorczyn i Ogrody[br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 10:41_________________________________________________ dobra ja zmykam... do pozniej
wentyl Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 :hi: siema wszystkim dawno mnie nie było ale praca w wdelegacji niestety ale pozdrawiam wszystkich :good:
fantastic Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 TEŻ JUŻ groby obskoczyłem - teraz relaks
Madas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 :hi: siema wszystkim dawno mnie nie było ale praca w wdelegacji niestety ale pozdrawiam wszystkich :good: witaj Marcin ... miło Cię znowu widzieć [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 16:11_________________________________________________ TEŻ JUŻ groby obskoczyłem - teraz relaks a Ty w Polsce jesteś ?
nike21 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 wreszcie w domu i mozna posiedziec przy browarku :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 a ja zaraz jade polatać po cmentarzu ...
nike21 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ja juz mam dosc lazenia na dzis... chociaz po ciemku fajnie cmentarz wyglada
nike21 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 co tam łagasy browarek albo psikus
Madas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 co tam łagasy z cmentarza wróciłem i powiem Ci że pizga jak 150
fantastic Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 a Ty w Polsce jesteś ? jestem, jestem już od ponad tygodnia w zeszłym tyg, często w POZ byłem, kiedyś nawet pisałem w wątku spotkania na drodze że cie widziałem na antoninku chyba[br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 19:30_________________________________________________ co tam łagasy z cmentarza wróciłem i powiem Ci że pizga jak 150 u mnie to chyba z minus 700 było - normalnie tylko te egzorcyzmy odprawiliśmy i wio do ciepłej chaty.
nike21 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 a Ty w Polsce jesteś ? jestem, jestem już od ponad tygodnia w zeszłym tyg, często w POZ byłem, kiedyś nawet pisałem w wątku spotkania na drodze że cie widziałem na antoninku chyba nawet Ci odpisal [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 19:32_________________________________________________to na spociku bedziesz?
fantastic Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Nikuś co ty tam robisz - nie moge cie cytować
Rekomendowane odpowiedzi