Azunia Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 :gwizdanie: :gwizdanie: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:
Madas Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 22:14_________________________________________________miało być bez bicia :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 marcys ja pracuję w Kaliszu ale mieszkam w Poznaniu, znaczy się niedługo przeprowadzam się do Kalisza
Madas Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Marcys mieszka w Szczecinku a w Kaliszu był w szkole oficerskiej .....
variocustoms Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Oficerskiej służby więziennictwa ? taka chyba jest w Kaliszu
Madas Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Oficerskiej służby więziennictwa ? taka chyba jest w Kaliszu coś w tym stylu
Adas Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Pany.. co musze wymienic wraz z wymiana oleju ? jakies filtry cos ? co konkretnego ? i gdzie to zamowic ?
variocustoms Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Adas, wymiana filtra oleju, najlepiej paliwa i jak jest zasyfiony to filtr powietrza, co 2 lata płyn hamulcowy. Jak byłeś nie zadowolony z AP to okresówkę możesz zrobić w warsztacie gdzie zakładali Ci Eibachy. Z tego co wiem to Inter Cars ma dużo części, zagadaj z Musashim, on ma tam wejścia i rabaciki pozdro
Adas Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Adas, wymiana filtra oleju, najlepiej paliwa i jak jest zasyfiony to filtr powietrza, co 2 lata płyn hamulcowy. Jak byłeś nie zadowolony z AP to okresówkę możesz zrobić w warsztacie gdzie zakładali Ci Eibachy. Z tego co wiem to Inter Cars ma dużo części, zagadaj z Musashim, on ma tam wejścia i rabaciki pozdro wymiane chcialbym zrobic gdzies na miejscu u Mnie, nie chcialbym jechac specjalnie po to do Pzn, oszczedzam troche teraz bo sie wytracilem na nowy sklep jaki to koszt mniej wiecej tych filtrow ?
karolowoj Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 ludziska słuchajcie ten spocik w niedziele to aktualny w kingcrosie? Mam prośbe, czy mógłby ktoś zabrać vaga ze sobą. Kupilem autko i chciałbym troszke prosić o rady. Mam takie tam male problemy z licznikiem wskazującym zła ilosc paliwa i zła temperature oleju, niegrzejącym lewym lusterkiem i niedziałającym spryskiwaczem tylniej szyby aaaaa i do tego szum przy drzwiach od kierowcy kolo 100 km/h więc mam parę rzeczy do porobienia Pozdrawiam i mam nadzieje, ze bede miał sie do kogo zwrócic na spocie
fantastic Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 wymiane chcialbym zrobic gdzies na miejscu u Mnie, nie chcialbym jechac specjalnie po to do Pzn, oszczedzam troche teraz bo sie wytracilem na nowy sklep jaki to koszt mniej wiecej tych filtrow ? Adaś mnie olej, + wszystkie filtry prócz paliwowego wyszły 240 filtr paliwa sie zmienia co 90k w 1.8T bo jest jakiś specjalny z regulatorem ciśnienia - cena ASO 170pln u ciebie może być podobnie [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 01:24_________________________________________________Nikuś dzięki kurna za uratowanie doopska w kryzysowej sytuacji - pogadamy jak wrócę ja dopiero dobił do szwecji -2 godz opóźnienia przez sztorm na morzu - kapitan musiał zwolnić bo tak krypa prawie się rozpadała
nike21 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 siemka Adas olej i filtry kup w IC. znizke masz klubowa bardzo dobra http://www.a4-klub.pl/smf/znizki_dla_klubu_w_inter_cars-t98519.0.html zmieniaj olej z filtrem oleju, filr powietrza, i jak chcesz to paliwa (jesli nie zmieniales dlugo to wymien) wymienic olej potrafi kazdy mechanik wiec podjedz u siebie do kogos kogo znasz a napewno Ci zrobi dobrze Nikuś dzięki kurna za uratowanie doopska w kryzysowej sytuacji - pogadamy jak wrócę ja dopiero dobił do szwecji -2 godz opóźnienia przez sztorm na morzu - kapitan musiał zwolnić bo tak krypa prawie się rozpadała spoko, zaden problem
Piechol Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 mnie też niedługo czeka zmana olejów i filtrów, więc Nikuś może się zgłosze do Ciebie o umówienie z magikiem
nike21 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 mnie też niedługo czeka zmana olejów i filtrów, więc Nikuś może się zgłosze do Ciebie o umówienie z magikiem cool men moge tez Ci dac nr do Jacka i sam sie dogadasz... wez pod uwage ze on ma zawsze ok 1.5 tyg kolejke
Piechol Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 mnie też niedługo czeka zmana olejów i filtrów, więc Nikuś może się zgłosze do Ciebie o umówienie z magikiem cool men moge tez Ci dac nr do Jacka i sam sie dogadasz... wez pod uwage ze on ma zawsze ok 1.5 tyg kolejke pamiętam właśnie to możesz mi przesłać namiary na gg
nike21 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 mnie też niedługo czeka zmana olejów i filtrów, więc Nikuś może się zgłosze do Ciebie o umówienie z magikiem cool men moge tez Ci dac nr do Jacka i sam sie dogadasz... wez pod uwage ze on ma zawsze ok 1.5 tyg kolejke pamiętam właśnie to możesz mi przesłać namiary na gg teraz nie dam rady bo nie mam gg w pracy (odcieli ) wysle eska...
Piechol Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 może być PW, bez róźnicy spadam na uczelnie do później
Adas Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 a ktora to jest strona ten intercars ?
Rekomendowane odpowiedzi