Azunia Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 no dzisiaj czuję się znacznie lepiej ale nic mi się jeść nie chce bo brzuch mam jakiś twardy :mysli no to na kibelek :gwizdanie:
Madas Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ale właśnie mi się nie chce ... nic nie jem a uczucie jakby brzuch miał mi pęknąć :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ale właśnie mi się nie chce ... nic nie jem a uczucie jakby brzuch miał mi pęknąć :gwizdanie: to najlepiej wciągnij sobie jakieś jabłuszko albo duży jogurt, teraz i później wieczorem, tak przez 3-4 dni. Możesz też położyć się w wyrku na brzuchu jak spisz, trochę poprawia. powinno pomóc na uczucie wzdęcia
Azunia Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 tak zrobię - dzięki nie ma za co. ja od ponad 3 lat do lekarzy nie chodzę
Pepin Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Czy ktoś coś widział/słyszał o tym aucie?: http://moto.allegro.pl/item819422922_audi_a4_1_8_gaz_klimatronik_zarejestr.html co ile w benzynie zmienia się rozrząd ?
Iverson Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Czy ktoś coś widział/słyszał o tym aucie?: http://moto.allegro.pl/item819422922_audi_a4_1_8_gaz_klimatronik_zarejestr.html co ile w benzynie zmienia się rozrząd ? jak dobrze zauważyłem to wydech ma od dizla
Madas Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Czy ktoś coś widział/słyszał o tym aucie?: http://moto.allegro.pl/item819422922_audi_a4_1_8_gaz_klimatronik_zarejestr.html co ile w benzynie zmienia się rozrząd ? jak dobrze zauważyłem to wydech ma od dizla no dokładnie dwururka w dół
Azunia Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Jak tam Adam, wcinasz jabłka i jogurty?
Madas Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 jogurty tak a jabłek nie mam ... mandarynki jadłem za to [br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 16:58_________________________________________________od dzisiaj zaczynam dyżury w nocy z bronią ... współczuję złodziejowi który się na mnie nadzieję ... potne go na kawałki a potem roześlę w kopertach po jego kolesiach bo wcześniej mi wszystkich wyśpiewa okradli u nas już w sumie 16 aut i to na jednym parkingu podziemnym w tym dwa razy mój ....
Azunia Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 od dzisiaj zaczynam dyżury w nocy z bronią ... współczuję złodziejowi który się na mnie nadzieję ... potne go na kawałki a potem roześlę w kopertach po jego kolesiach bo wcześniej mi wszystkich wyśpiewa okradli u nas już w sumie 16 aut i to na jednym parkingu podziemnym w tym dwa razy mój .... a auto masz w boksach czy na takim parkingu podziemnym jak w galeriach?
Madas Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 coś podobnego jak w galeriach z tym że brama na pilot ....
Azunia Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 jogurty tak a jabłek nie mam ... mandarynki jadłem za to to kup sobie jabłka albo poproś żonę. [br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 17:16_________________________________________________ coś podobnego jak w galeriach z tym że brama na pilot .... a nie ma tam żadnej kamery?
Madas Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 niestety ludziom szkoda wydawać kasy bo twierdzili że mają za słabe samochody ale jak zaczęli okradać seaty Ibizy itp to każdy zaczął się zastanawiać nad zabezpieczeniami ....
darooo Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Co do złodziej i zamkniętych osiedli. Jakieś pół roku temu koledze z pracy podprowadzili Megane 2 kombi z zamkniętego osiedla na Naramowicach, brama na pilot i pełno kamer na których później widać jak wjeżdżają lawetą i biorą jak swoje. Niestety autko się nie znalazło, na szczęście jego ubezpieczyciel szybko sianko wypłacił chodź i tam były problemu bo nie chcieli mu uznać niskiego przebiegu...
Madas Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 i co porabiata bo ja systematycznie dochodzę do siebie
Piechol Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 męcząco :gwizdanie: dopiero wróciłem na chatę i tak nie polazłem na wykład i jutro znów na 8 ale zaraz zrobię sobie frytki to mi się humor poprawi
blind1 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 , Wojtek ja z pracy wlasnie zjechalem, zajechany jestem jak ....... . troche frytek mozesz podeslac moze i mi sie humor poprawi
Rekomendowane odpowiedzi