Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że nie macie żalu juz to pisalem: a cos sie zmniejszylo?
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 juz to pisalem: a cos sie zmniejszylo? :decayed Delikatnie, ale dla oka zdecydowanie lepiej
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 kto mi zmniejszył podpis?? Ja, bo był za duży (rozdzielczość) i był czasami większy niż post. i wszystko jasne niewidzialna ręka
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 i wszystko jasne niewidzialna ręka Czuwająca niewidzialna ręka
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ktoś musi :gwizdanie: Otóż to właśnie
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 i wszystko jasne niewidzialna ręka Czuwająca niewidzialna ręka hyhy, a niby ja to wielki brat a to wielki brat wielkich braci
Iverson Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że nie macie żalu spoko Łukasz postawisz browara i zapomnimy o tym "niemiłym" incydencie .Dzieńdobry wszystkim
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 spoko Łukasz postawisz browara i zapomnimy o tym "niemiłym" incydencie . Ja tu pilnuję żeby było dobrze i jeszcze mam browary stawiać ???
Iverson Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ja tu pilnuję żeby było dobrze i jeszcze mam browary stawiać ??? no dobra to 2 browary stawiasz Ty , 1 ja
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 no dobra to 2 browary stawiasz Ty , 1 ja Stawiamy po jednym ok ?
Iverson Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Stawiamy po jednym ok ? qrfa , znowu młodszy ma przej.bane , ok.
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 qrfa , znowu młodszy ma przej.bane , ok. Aż taki stary to ja nie jestem
Rekomendowane odpowiedzi