Hugo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Darek tak ma.... mnie też zrobił czerwonym ale po 5min stwierdził że lepiej się sprawdzam w tej funkcji i cofnął mi nominację Bo mi dałeś B8 , ale nie powiedziałeś , że to ośka
miron78 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Darek tak ma.... mnie też zrobił czerwonym ale po 5min stwierdził że lepiej się sprawdzam w tej funkcji i cofnął mi nominację Bo mi dałeś B8 , ale nie powiedziałeś , że to ośka [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 14:05_________________________________________________ Na kontrolę po co tu wchodzisz jak mówiłem że ich przypilnuje to znaczy że przypilnuje Ty lepiej pilnuj swojego wątku , bo podobno ludzie tam szaleją I nie gadaj publicznie o naszych ustaleniach , bo znowu Ci nie dam na wachę Pomógłbyś bo sam upilnować nie mogę - w sumie to już nie wątek o mojej furce - to stragan z kropkami ( wchodzisz "bez" wychodzisz "z" )
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 cześć konusy Kurde przez chwilę nie wiedziałem co to za wątek ....
miron78 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 cześć konusy Kurde przez chwilę nie wiedziałem co to za wątek .... tak jak wczoraj wieczorem
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 to stragan z kropkami ( wchodzisz "bez" wychodzisz "z" ) W sumie najszybsza metoda zarobienia kropka na forum. Wchodzisz w wątek mirona i piszesz 1 post nie o aucie. Od razu .
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 cześć konusy Kurde przez chwilę nie wiedziałem co to za wątek .... tak jak wczoraj wieczorem no właśnie do Kurwwy nędzy zaczynam się gubić na forum ..... BTW... szukam przewodnika - najlepiej kobieta z dobrymi warunkami i inteligentna
miron78 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 to stragan z kropkami ( wchodzisz "bez" wychodzisz "z" ) W sumie najszybsza metoda zarobienia kropka na forum. Wchodzisz w wątek mirona i piszesz 1 post nie o aucie. Od razu . taka promocja bym powiedział
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 cześć Pawcio czesc Wodzu właśnie odwiedziny Wentylków mam ..... macie pozdro
Pawel_Poznan Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 własnie odwiedziny Wentylków mam ..... macie pozdro dzieki ale ja go pozdraiwac nie bede :gwizdanie:
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 własnie odwiedziny Wentylków mam ..... macie pozdro dzieki ale ja go pozdraiwac nie bede :gwizdanie: wpadnij na gokarty
Pawel_Poznan Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 własnie odwiedziny Wentylków mam ..... macie pozdro dzieki ale ja go pozdraiwac nie bede :gwizdanie: wpadnij na gokarty niewpadne juz bo
Rekomendowane odpowiedzi