Gobi Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pierwszy ? Dobry dzień Poznaniacy...i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 dobly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Imprezka będzie 13-14 luty http://korycki.pl/rajdy/galeria/rallyland100110/page_01.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dobry może i ja się pojawie na najbliższym spocie... orientuje się ktoś może czy do przedliftowej eSki podejdą tarcze tył od jakiejś zwykłej wersji? bo mam 245mm czyli wymiarami powinno podejść ale może są jakieś komplikacje? Narazie w aucie nie za wiele ogarnięte, czekam na wiosne, w między czasie nabyłem VAG-a także jak potrzeba mogę na spota zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 cześć pewnie Vito wlatuj na spocika ... Vaga zabieraj tak czy siak zawsze ktoś się chętny znajdzie do badania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 HTP tez czasem wpada na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 kto to HTP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 HTP jest "klubem" którego możnaby uznać byłem współzałożycielem... Do pewnego czasu inicjatywa ta rozwijała się naprawdę fajnie, na chwile obecną klub żyje własnym życiem, dla jednych teraz jest lepiej dla innych lepiej było na początku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 to jak w każdym klubie gdzie jest spora liczna społeczeństwa klubowego .... zdania są różne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Cześć Chłopcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 yo wieczorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 yo Wojtek egzaminy zdane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 egzaminy zdane powoli do przodu... ale dopiero 8 lutego kończę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 włącz sobie TVN Turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 włącz sobie TVN Turbo a co było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 a właśnie trafiłem na końcówkę Audi chyba S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 a właśnie trafiłem na końcówkę Audi chyba S5 ja trafiłem na napisy końcowe ale zaraz będę filma oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi