Młodzik Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja tez niebawem biore sie za remont a ja gram w bilarde na wp gra ktoś może jeszcze?
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 cześć ja kiedyś grałem w bilarda na WP
Azunia Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Niestety Panowie jest duże prawdopodobieństwo że nie jedziemy na zlot.
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Niestety Panowie jest duże prawdopodobieństwo że nie jedziemy na zlot. co się kurcze znowu stało
Azunia Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Niestety Panowie jest duże prawdopodobieństwo że nie jedziemy na zlot. co się kurcze znowu stało niestety sprawy domowe...Ale jest i dobra nowina, wczoraj miałam przymiarkę fajnej czarnej TTki
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 oooo czyżby szykowało się nowe Audi w rodzinie
Azunia Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 oooo czyżby szykowało się nowe Audi w rodzinie nooo. majne ttka ale narazie tylko w planach, kiedy w realu to jeszcze nie wiem :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a A4 zostaje ?> oczywiście, bo czym byśmy z Anetą jeździli ttka będzie przedewszystkim jako 2 auto i raczej Aneta w niej nie będzie jezdzić, w przeciwieństwie do mnie
nike21 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 siemka właśnie wróciłem z weekendowego chlania Powiedzcie mi... Dzisiaj jest spocik czy dopiero za tydzien bo nie moge tego skumac... chyba jeszcze spie... wszystko zawsze jest u góry każdej strony. dzień, godzina i miejsce bo latem spoty są w innym miejscu
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 znowu chlałeś a ja meczyk wygrany oglądałem
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 i jak tam remont ... ja już prawie po remoncie magazynku zostały jeszcze tylko panele
drosdek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ellof... tak się zastanawiam czy na spociku znajdzie się miejsce dla jakiegoś świeżaka jeśli uda mi się dotrzeć to będę za tydzień...
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ellof... tak się zastanawiam czy na spociku znajdzie się miejsce dla jakiegoś świeżaka jeśli uda mi się dotrzeć to będę za tydzień... ależ oczywiście że tak i chyba nie będziesz sam
k0za Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Panowie padł mi aku i szukam kogoś kto pomoże rozkodować radio Symphony. Znacie kogoś w Poznaniu? Jutro zapytam a ASO ale to pewnie będzie minimum 100zł
topor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Siemaneczko Pozaniaki!! ze u Was zawsze ruch jak w warzywniaku to moze od Was dowiem sie jakie autko warto kupic do 3,5 t auto ma spertalac po Europie, -plandeka ze spaniem:) -ma ktos jakies mile doswiadczernia z jakims autem dostawczym?[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:41_________________________________________________ Panowie padł mi aku i szukam kogoś kto pomoże rozkodować radio Symphony. Znacie kogoś w Poznaniu? Jutro zapytam a ASO ale to pewnie będzie minimum 100zł Zielona Góra- Ul Nad łakami 1 -koszt okolo 30zl:)
Rekomendowane odpowiedzi