nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ale po co w sypialni żarówki ? nie lepiej świeczki a kto to później zdmuchnie? Madasek ale trafiłeś z tym tematem... taka głupia żaróweczka a 2 str postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ale po co w sypialni żarówki ? nie lepiej świeczki żeby chate spalić?! :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ale po co w sypialni żarówki ? nie lepiej świeczki ale że co? świeczki, łóżko?? troche niebezpieczne powiązanie Jak spokojna noc to jeszcze obleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ale po co w sypialni żarówki ? nie lepiej świeczki ale że co? świeczki, łóżko?? troche niebezpieczne powiązanie Jak spokojna noc to jeszcze obleci zgadzam się z kolegą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ale po co w sypialni żarówki ? nie lepiej świeczki ale że co? świeczki, łóżko?? troche niebezpieczne powiązanie Jak spokojna noc to jeszcze obleci tylko, że jak spokojna noc to po co w ogóle jakieś oświetlenie?? wtedy się śpi... lub odpoczywa, jak kto woli... :> a jak świeczki to noc już niezbyt spokojna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 zawsze możesz sobie walnąć zraszacze heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 A taka mała dygresja... Jakby ktoś słyszał o jakiejś pracy dla kobiety to dajcie proszę znać na PW... Z góry dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 to jak kolega na taką małą dygresje sobie pozwolił to ja także się dołącze i tak na poważnie też rozglądam sie za jakąs robotką bo niestety umowy dalszej niedostałem eh....co zrobic życie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie/badania_techniczne_pojazdow-t114263.0.html;new#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 pozazdrościć robótki....eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rixmix Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Dobry! zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie/badania_techniczne_pojazdow-t114263.0.html;new#new Fajnie że w Suchym Lesie. Pewnie niedługo skorzystam, bo mam po drodze z pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 tylko wcześniej dzwonić i się umówić bo w rożnych godzinach tam będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ja mam przegląd 28 lutego chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 to wlatuj [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 22:22_________________________________________________jak dobrze liczę to pierwsze badanie na rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 po cholerkę dowód Ci dam na spocie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 mam kamerę na Stacji... auto musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 z przyjemnością wpadnę zobaczyć czy coś nie lata nie skrzypi [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 22:26_________________________________________________mega rabat dostanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 po cholerkę dowód Ci dam na spocie :polew: Od pieczątki 150 zobacz jaką byś miał przebite Ale ok....tu się nie mataczy przecież na forum.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 tak poważnie ja i tak wolę podjechać i sprawdzić co tam piszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 tak poważnie ja i tak wolę podjechać i sprawdzić co tam piszczy No zgadza się co nie którzy tylko myślą jakby to obejść....a tak naprawde nie o to w tym chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi