wentyl Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 no i to mówi samo za siebie wicek :naughty: przecież vodka jest dla ludzi co nie [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:04_________________________________________________wentyl a co dokładnie stało sie z osłoną wódke za kołnierz tez nie wylewm :naughty: a osłona już pada zawias w dole śnieg zmarznięty robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 no i to mówi samo za siebie wicek :naughty: przecież vodka jest dla ludzi co nie [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:04_________________________________________________wentyl a co dokładnie stało sie z osłoną wódke za kołnierz tez nie wylewm :naughty: a osłona już pada zawias w dole śnieg zmarznięty robi swoje bo przemko sie trudni plastikami a dokładnie spawaniem może dało by rade pospawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 już chyba nie ma co spawac lepiej kupić nowe szkoda roboty ale dzięki jak co nowa widziałem za 150 razem z tą na skrzynie w komplecie więc chyba gra nie warta swieczki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 już chyba nie ma co spawac lepiej kupić nowe szkoda roboty ale dzięki jak co na giełdzie używke dostaniesz za 100zł tak mi sie cos o uszy odbiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 dobra spadam bede pozniej [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:14_________________________________________________ już chyba nie ma co spawac lepiej kupić nowe szkoda roboty ale dzięki jak co na giełdzie używke dostaniesz za 100zł tak mi sie cos o uszy odbiło no sam widzisz po co sie babrac z tym wymienic i juz mam racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 dobra spadam bede pozniej [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:14_________________________________________________ już chyba nie ma co spawac lepiej kupić nowe szkoda roboty ale dzięki jak co na giełdzie używke dostaniesz za 100zł tak mi sie cos o uszy odbiło no sam widzisz po co sie babrac z tym wymienic i juz mam racje he [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:16_________________________________________________też spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo86 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 witam kolegów[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:26_________________________________________________ już chyba nie ma co spawac lepiej kupić nowe szkoda roboty ale dzięki jak co nowa widziałem za 150 razem z tą na skrzynie w komplecie więc chyba gra nie warta swieczki co zgadza sie...tyle wołają na giełdzie w Przeźmierowie płyta pod silnik 100zł+50zł pod skrzynie ten plastik akurat kiepsko się spawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 ja też mógłbym sobie tą osłonę sprawić bo poocierana przez ten śnieg jest [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:37_________________________________________________ Siemanko no nie mogę .... wszyscy czekali na Ciebie .... a tu ni widu ni słychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Elo chłopaki Sorki za zwłoke że mnie nie było ale robote nakręcałem sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Elo chłopaki Sorki za zwłoke że mnie nie było ale robote nakręcałem sobie i co dlatego na spota nie zawitałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 No niestety chodz przyznam sie bez bicia że byłem w poznaniu Od poniedziałku zaczynam nareszcie robote na targach poznańskich w końcu się ruszyło na cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo86 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 madas mogę się rozejrzeć w czwartek na giełdzie za tą osłoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 a co .... robota na stałe ? [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:41_________________________________________________ madas mogę się rozejrzeć w czwartek na giełdzie za tą osłoną Przemo byłoby fajnie jak byś zobaczył czy są i po ile chodzą do mojego .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 tak i to mnie najwięcej cieszy a kto mnie szukał coś pisałes?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 pytali o Ciebie .... bo pisałeś dużo przed spotem i nie wpadłeś .... sam byłem w szoku .... już się martwiliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 pytali o Ciebie .... bo pisałeś dużo przed spotem i nie wpadłeś .... sam byłem w szoku .... już się martwiliśmy Nieee wszystko gra...nie wpadłem w zaspe jak co niektórzy mysleli Poprostu no w moim przypadku musiałem z robotą załatwić sprawe...a ze wujek był w niedziele w robocie zalatwil mi gadke z majstrem....musiałem sie zjawic.... Ale widze ze wy juz cos kombinujecie na walentynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo86 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 a co .... robota na stałe ? [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:41_________________________________________________ madas mogę się rozejrzeć w czwartek na giełdzie za tą osłoną Przemo byłoby fajnie jak byś zobaczył czy są i po ile chodzą do mojego .... nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 i jak tam co tam wieczorem? ja mam w końcu trochę luzu po egzamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 i jak tam co tam wieczorem? ja mam w końcu trochę luzu po egzamie i oczywiście zdałeś tak ? bo jak nie to ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi