drosdek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 chyba Nowak będzie najbardziej zorientowany... nie chcę co prawda zdradzać klubu i wchodzić na klub ttki :gwizdanie:a martwi mnie to że już tam jestem zarejestrowana, ale tam straszna bieda jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 21:13_________________________________________________ drosdek....tak kobiete chcesz rozbierać?? rozumiem że od nóg zaczynasz :gwizdanie: tak jakoś wyszło... kłócę się ze sobą i zastanawiam nad innymi alu... nie wiem czy finanse pozwolą... może ktoś się wymieni z dopłatą Jeśli nie to moje odnowie ;( a jakie masz? dokładnie takie http://moto.allegro.pl/item899162942_audi_a4_b6_8e_aluminiowe_felgi_idealne_5x112_tanio.html
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dokładnie takie http://moto.allegro.pl/item899162942_audi_a4_b6_8e_aluminiowe_felgi_idealne_5x112_tanio.html to faktycznie, przydałoby się zmienić
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 właśnie doczytałem ze esa Vito ma chipsa ciekawe jakby wypadła z Kuredu...
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dokładnie takie http://moto.allegro.pl/item899162942_audi_a4_b6_8e_aluminiowe_felgi_idealne_5x112_tanio.html to faktycznie, przydałoby się zmienić drosdek mam identyczne.....ale do tej pory jakoś mi nie przeszkadzały Ale nowy rok wiec nowe zmiany
drosdek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 no takie dostałem jak kupowałem autko... dlatego też myślę, o innych... te co ma ta biała niunia są super rako - chciałbym 16" skoro i tak gumy kupuje
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobry wieczór :hi: Aż wstyd przyznać jak długo nie zaglądałam widzę że Pani sobie przypomniała o klubie :gwizdanie: kiedy na spota wlecicie?[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 21:25_________________________________________________ no takie dostałem jak kupowałem autko... dlatego też myślę, o innych... te co ma ta biała niunia są super rako - chciałbym 16" skoro i tak gumy kupuje skoro i tak gumy kupujesz to kup min 17" choć i tak będzie wyglądać jak niewygląd
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 no takie dostałem jak kupowałem autko... dlatego też myślę, o innych... te co ma ta biała niunia są super też tak myślę, poza tym ja najbardziej lubię 5cio ramienne felgi :>
malutka:) Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobry wieczór :hi: Aż wstyd przyznać jak długo nie zaglądałam widzę że Pani sobie przypomniała o klubie :gwizdanie: kiedy na spota wlecicie? No akurat 20-stego świętuje -pyknie mi 30-stka.. Nie wiem w jakim bede stanie........
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobry wieczór :hi: Aż wstyd przyznać jak długo nie zaglądałam widzę że Pani sobie przypomniała o klubie :gwizdanie: kiedy na spota wlecicie? No akurat 20-stego świętuje -pyknie mi 30-stka.. Nie wiem w jakim bede stanie........ to jeszcze trochę i emerytura
drosdek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 skoro i tak gumy kupujesz to kup min 17" choć i tak będzie wyglądać jak niewygląd nie chcę po naszych drogach jeździć na 17" o czymś takim myślę http://moto.allegro.pl/item895261389_nowe_fe_lgi_16_5x112_audi_vw_seat_exeo_skoda.html
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 A gdzie polecacie się najlepiej zaopatrzyc w felunek??
malutka:) Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobry wieczór :hi: Aż wstyd przyznać jak długo nie zaglądałam widzę że Pani sobie przypomniała o klubie :gwizdanie: kiedy na spota wlecicie? No akurat 20-stego świętuje -pyknie mi 30-stka.. Nie wiem w jakim bede stanie........ to jeszcze trochę i emerytura No już prawie !!!! Też Cie to czeka
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobry wieczór :hi: Aż wstyd przyznać jak długo nie zaglądałam widzę że Pani sobie przypomniała o klubie :gwizdanie: kiedy na spota wlecicie? No akurat 20-stego świętuje -pyknie mi 30-stka.. Nie wiem w jakim bede stanie........ to jeszcze trochę i emerytura aleś pojechał
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 skoro i tak gumy kupujesz to kup min 17" choć i tak będzie wyglądać jak niewygląd nie chcę po naszych drogach jeździć na 17" o czymś takim myślę http://moto.allegro.pl/item895261389_nowe_fe_lgi_16_5x112_audi_vw_seat_exeo_skoda.html ja latam na 18" 225 szerokie buty, do tego gwint zawiecha i szczególnie nie narzekam chociaż sztywno jest ale przynajmniej się na łukach trzyma [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 21:32_________________________________________________ Dobry wieczór :hi: Aż wstyd przyznać jak długo nie zaglądałam widzę że Pani sobie przypomniała o klubie :gwizdanie: kiedy na spota wlecicie? No akurat 20-stego świętuje -pyknie mi 30-stka.. Nie wiem w jakim bede stanie........ to jeszcze trochę i emerytura No już prawie !!!! Też Cie to czeka już nie mogę się doczekać [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 21:33_________________________________________________ Dobry wieczór :hi: Aż wstyd przyznać jak długo nie zaglądałam widzę że Pani sobie przypomniała o klubie :gwizdanie: kiedy na spota wlecicie? No akurat 20-stego świętuje -pyknie mi 30-stka.. Nie wiem w jakim bede stanie........ to jeszcze trochę i emerytura aleś pojechał spoko Agniecha wie że żartuje
malutka:) Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobry wieczór :hi: Aż wstyd przyznać jak długo nie zaglądałam widzę że Pani sobie przypomniała o klubie :gwizdanie: kiedy na spota wlecicie? No akurat 20-stego świętuje -pyknie mi 30-stka.. Nie wiem w jakim bede stanie........ to jeszcze trochę i emerytura aleś pojechał Niech sobie jedzie nie rusza mnie to :>
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobry wieczór :hi: Aż wstyd przyznać jak długo nie zaglądałam :shocked: :shocked: łoż w mordę co się tutaj dzisiaj dzieję witaj Malutka
malutka:) Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobry wieczór :hi: Aż wstyd przyznać jak długo nie zaglądałam :shocked: :shocked: łoż w mordę co się tutaj dzisiaj dzieję witaj Malutka Cześć Madasku :notworthy:
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobry wieczór :hi: Aż wstyd przyznać jak długo nie zaglądałam :shocked: :shocked: łoż w mordę co się tutaj dzisiaj dzieję witaj Malutka no widzisz... a Ty byś zaraz wszystko przegapił znowu muskuły ćwiczysz?
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobry wieczór :hi: Aż wstyd przyznać jak długo nie zaglądałam widzę że Pani sobie przypomniała o klubie :gwizdanie: kiedy na spota wlecicie? No akurat 20-stego świętuje -pyknie mi 30-stka.. Nie wiem w jakim bede stanie........ to jeszcze trochę i emerytura aleś pojechał Niech sobie jedzie nie rusza mnie to :> jak to się mówi co cię nie zabije to cię w zmocni
drosdek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nike na razie nie mogę sobie pozwolić, aby kasę w auto tylko ładować, a może i za jakiś czas się kupi młodzesz więc nie widzę sensu robić nie wiadomo co z autem... choć zawsze fajnie się jest dobrze prezentować chciałbym założyć papcie 16" jak na linku wyżej i do tego pakiet chrom jeśli znajdę kogoś kto się zamieni na relingi to zmienię na srebrne
Rekomendowane odpowiedzi