Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co co, nie wolno?no to szybko... :decayed: :decayed: zgubiłem się bez jaj, poważnie :polew:
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 mój klekot od 2tys ale od dołu masakra... latem jak jest gorąco to od 2500 dopiero coś się dzieje mój od 2200 cały czas tak samo do 4800, potem wykres troche ma z górki ale w fotel wciska mniej niż mój klekot
fantastic Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Jasne!! Bo dajesz sie trzaskać po twarzy jakiemuś tam co Ci z kompa wyłazi i potem nie dajesz rady :polew: :evil: i cytować też nie
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 mój klekot od 2tys ale od dołu masakra... latem jak jest gorąco to od 2500 dopiero coś się dzieje mój od 2200 cały czas tak samo do 4800, potem wykres troche ma z górki ale w fotel wciska mniej niż mój klekot jego ma power
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie wolno tak Maciek nie wolno starałem się szybko ale nie wyszło :gwizdanie: Jasne!! Bo dajesz sie trzaskać po twarzy jakiemuś tam co Ci z kompa wyłazi i potem nie dajesz rady :polew: już go tak leje ładnych parę lat
malutka:) Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co co, nie wolno?no to szybko... :decayed: :decayed: zgubiłem się Biedactwo ino nie rycz..
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie wolno tak Maciek nie wolno starałem się szybko ale nie wyszło :gwizdanie: Jasne!! Bo dajesz sie trzaskać po twarzy jakiemuś tam co Ci z kompa wyłazi i potem nie dajesz rady :polew: już go tak leje ładnych parę lat nooo od kiedy jestem na forum to go leje aż miło
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 mój klekot od 2tys ale od dołu masakra... latem jak jest gorąco to od 2500 dopiero coś się dzieje mój od 2200 cały czas tak samo do 4800, potem wykres troche ma z górki ale w fotel wciska mniej niż mój klekot jego ma power mój ma torque
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co co, nie wolno?no to szybko... :decayed: :decayed: zgubiłem się Biedactwo ino nie rycz.. :polew:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Jasne!! Bo dajesz sie trzaskać po twarzy jakiemuś tam co Ci z kompa wyłazi i potem nie dajesz rady :polew: :evil: i cytować też nie no przecież wszystko ok
fantastic Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 mój klekot od 2tys ale od dołu masakra... latem jak jest gorąco to od 2500 dopiero coś się dzieje mój od 2200 cały czas tak samo do 4800, potem wykres troche ma z górki ale w fotel wciska mniej niż mój klekot u mnie tak płynnie tą moc oddaje, u Ciebie jest taki kop już na samym początku ale możemy zrobić jakąś kreske kiedy bo zawsze byłem ciekawy
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie wolno tak Maciek nie wolno starałem się szybko ale nie wyszło :gwizdanie: Jasne!! Bo dajesz sie trzaskać po twarzy jakiemuś tam co Ci z kompa wyłazi i potem nie dajesz rady :polew: już go tak leje ładnych parę lat nooo od kiedy jestem na forum to go leje aż miło No co rekord bije guinessa ...jak pobije to w nagrode łącze mu rozbudują coś za coś
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Jasne!! Bo dajesz sie trzaskać po twarzy jakiemuś tam co Ci z kompa wyłazi i potem nie dajesz rady :polew: :evil: i cytować też nie no przecież wszystko ok Co Ty mówisz, nam sie tu Fan zgubił... ;(
fantastic Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Jasne!! Bo dajesz sie trzaskać po twarzy jakiemuś tam co Ci z kompa wyłazi i potem nie dajesz rady :polew: :evil: i cytować też nie no przecież wszystko ok przed chwilą nie było :polew: :polew: kuwa zwidy mam czy jak
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Jasne!! Bo dajesz sie trzaskać po twarzy jakiemuś tam co Ci z kompa wyłazi i potem nie dajesz rady :polew: :evil: i cytować też nie no przecież wszystko ok przed chwilą nie było :polew: :polew: kuwa zwidy mam czy jak zwidy na bank od tego lania
przemo86 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie ma to tamto sześć garków daje rade :gwizdanie: właśnie to 2.5 się kiepsko z dołu zbiera... najbardziej zapierdalam po mieście służbówkami moje V6 super na trasę... moja v-ka mimo to że bena to też dostaje ducha dopiero od 3,5 tys/obr :gwizdanie: mój klekot od 2tys ale od dołu masakra... latem jak jest gorąco to od 2500 dopiero coś się dzieje turbo - dziura myślałeś nad jakimś chipsem ?
Rekomendowane odpowiedzi