przemo86 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 cześć widze że znowu napykaliście pare stron od rańca
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak tak dalej będzie to przydałby się jakiś czat :>
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 cześć widze że znowu napykaliście pare stron od rańca a tam takie wypociny
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 cześć widze że znowu napykaliście pare stron od rańca czytaj, czytaj :naughty:
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 cześć widze że znowu napykaliście pare stron od rańca czytaj, czytaj :naughty: już chyba skończył skoro napisał
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak tak dalej będzie to przydałby się jakiś czat :> po co ci czat poznańskie wystarczają
przemo86 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 przemko nie podglądaj byłem pare stron wstecz [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:22_________________________________________________ cześć widze że znowu napykaliście pare stron od rańca czytaj, czytaj :naughty: już chyba skończył skoro napisał wszystko przeczytane co do stronki
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak tak dalej będzie to przydałby się jakiś czat :> po co ci czat poznańskie wystarczają lepsze jak czat
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak tak dalej będzie to przydałby się jakiś czat :> po co ci czat poznańskie wystarczają tylko jak tak dalej będzie wiary przybywac to jest pare opcji....albo ja nie nadąże albo przeglądarka sie spierdol...od odświeżania ciągłego
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak tak dalej będzie to przydałby się jakiś czat :> po co ci czat poznańskie wystarczają tylko jak tak dalej będzie wiary przybywac to jest pare opcji....albo ja nie nadąże albo przeglądarka sie spierdol...od odświeżania ciągłego to przeglądarka mięczak :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak tak dalej będzie to przydałby się jakiś czat :> po co ci czat poznańskie wystarczają tylko jak tak dalej będzie wiary przybywac to jest pare opcji....albo ja nie nadąże albo przeglądarka sie spierdol...od odświeżania ciągłego spokojnie ...niegdyś pisało tu kilkanaście osób razem
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak tak dalej będzie to przydałby się jakiś czat :> po co ci czat poznańskie wystarczają tylko jak tak dalej będzie wiary przybywac to jest pare opcji....albo ja nie nadąże albo przeglądarka sie spierdol...od odświeżania ciągłego spokojnie ...niegdyś pisało tu kilkanaście osób razem tiaaaa chcesz przeczytać 20 nowych wiadomości zanim wyślesz ?
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 można to czytanie ominąć ... jest opcja w profilu
drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Nie pisać teraz, bo chcę być na bieżąco Tak patrzę na stats i normalnie... Azunia... ale gaduła
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Nie pisać teraz, bo chcę być na bieżąco Tak patrzę na stats i normalnie... Azunia... ale gaduła No ma dziewczyna gadane
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Nie pisać teraz, bo chcę być na bieżąco Tak patrzę na stats i normalnie... Azunia... ale gaduła a Nikus mi mówił że na spocie nawijałem namaxa :polew:
przemo86 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak tak dalej będzie to przydałby się jakiś czat :> po co ci czat poznańskie wystarczają tylko jak tak dalej będzie wiary przybywac to jest pare opcji....albo ja nie nadąże albo przeglądarka sie spierdol...od odświeżania ciągłego spokojnie ...niegdyś pisało tu kilkanaście osób razem kto tak w ogóle ma największy staż tutaj na Poz.
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 kto tak w ogóle ma największy staż tutaj na Poz. Adas
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak tak dalej będzie to przydałby się jakiś czat :> po co ci czat poznańskie wystarczają tylko jak tak dalej będzie wiary przybywac to jest pare opcji....albo ja nie nadąże albo przeglądarka sie spierdol...od odświeżania ciągłego spokojnie ...niegdyś pisało tu kilkanaście osób razem kto tak w ogóle ma największy staż tutaj na Poz. oj ja gdzieś na szarym końcu ;(
drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 a Nikus mi mówił że na spocie nawijałem namaxa :polew: ja jak się zjawiłem na spocie to bałem się odzywać... świeżak to niewiele ma do powiedzenia... potem to nawet nie było kiedy się odezwać bo taki Madas czy kto tam to cały czas miał nawijkę
Rekomendowane odpowiedzi