Azunia Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 :gwizdanie: cio się stało Azunia ?? Weź w końcu pisz normalnie, a nie za każdym razem piszesz CIO(...)Jak do małego dziecka! Zaczyna mnie to irytować! Dotarło?!
Rako Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 :gwizdanie: cio się stało Azunia ?? Weź w końcu pisz normalnie, a nie za każdym razem piszesz CIO(...)Jak do małego dziecka! Zaczyna mnie to irytować! Dotarło?! przepraszam to już się więcej nie powtórzy ....
Azunia Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 :gwizdanie: cio się stało Azunia ?? Weź w końcu pisz normalnie, a nie za każdym razem piszesz CIO(...)Jak do małego dziecka! Zaczyna mnie to irytować! Dotarło?! przepraszam to już się więcej nie powtórzy .... no ja myślę grzeczny chłopczyk [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 20:48_________________________________________________O, cześć Vario
drosdek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Dobrze.... ja na razie uciekam... Życzę miłego wieczorku
Rako Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Dobrze.... ja na razie uciekam... Życzę miłego wieczorku no narazie
Azunia Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Dobrze.... ja na razie uciekam... Życzę miłego wieczorku Dzięki i nawzajem...
Szula298 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 to dobranoc Idę do pracy wszyscy kochają nocki
variocustoms Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 znowu 8 stron poezji do czytania, nie nadążam za wami, sorry, że na PW wtedy nie odpisałem, sajgon był, poleciałem na halę i zapomniałem odpisać - sorki
Azunia Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 to dobranoc Idę do pracy wszyscy kochają nocki Miłej pracy Do jutra [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 20:59_________________________________________________ znowu 8 stron poezji do czytania, nie nadążam za wami, sorry, że na PW wtedy nie odpisałem, sajgon był, poleciałem na halę i zapomniałem odpisać - sorki luzik poezja jak zawsze płynie, jak byłby Madas i inni to by było więcej stron zapewne :gwizdanie:A tak poza tym to gdzie ich dziś wcięło?
Rako Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 to dobranoc Idę do pracy wszyscy kochają nocki Miłej pracy Do jutra [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 20:59_________________________________________________ znowu 8 stron poezji do czytania, nie nadążam za wami, sorry, że na PW wtedy nie odpisałem, sajgon był, poleciałem na halę i zapomniałem odpisać - sorki luzik poezja jak zawsze płynie, jak byłby Madas i inni to by było więcej stron zapewne :gwizdanie:A tak poza tym to gdzie ich dziś wcięło? Sobota to może jacyś goście itp.
Madbar Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam, A ja dzis na nocke nie ide. Dzien wolnego. A coby nie wypasc z rytmu( bo jutro znowu) , to sie wybieram do kina na 2330 na najdluzszy film jaki tu maja. Ale bedzie niezly hardcore, bo wszystko po Hiszpansku, a moj hiszpanski to tylko "un poco". A potem zostaje interent. Kto mi dotrzyma towarzystwa do rana?
Azunia Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam, A ja dzis na nocke nie ide. Dzien wolnego. A coby nie wypasc z rytmu( bo jutro znowu) , to sie wybieram do kina na 2330 na najdluzszy film jaki tu maja. Ale bedzie niezly hardcore, bo wszystko po Hiszpansku, a moj hiszpanski to tylko "un poco". A potem zostaje interent. Kto mi dotrzyma towarzystwa do rana? ja niestety pas :gwizdanie:
Rako Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam, A ja dzis na nocke nie ide. Dzien wolnego. A coby nie wypasc z rytmu( bo jutro znowu) , to sie wybieram do kina na 2330 na najdluzszy film jaki tu maja. Ale bedzie niezly hardcore, bo wszystko po Hiszpansku, a moj hiszpanski to tylko "un poco". A potem zostaje interent. Kto mi dotrzyma towarzystwa do rana? ja niestety pas :gwizdanie: Jakiś repertuar filmowy Azunia już masz ??
Azunia Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jakiś repertuar filmowy Azunia już masz ?? jeszcze nie wiem, a czemu?
Rako Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jakiś repertuar filmowy Azunia już masz ?? jeszcze nie wiem, a czemu? byłem ciekaw jakie filmy preferujesz
Azunia Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jakiś repertuar filmowy Azunia już masz ?? jeszcze nie wiem, a czemu? byłem ciekaw jakie filmy preferujesz narazie Euro Sport :gwizdanie:
Rako Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jakiś repertuar filmowy Azunia już masz ?? jeszcze nie wiem, a czemu? byłem ciekaw jakie filmy preferujesz narazie Euro Sport :gwizdanie: dzisiaj szału chyba niema ...w tv w sumie jak zwykle
Madbar Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Czy widzieliscie juz Avatar, bo wlasnie na to sie wybieram? Zakladam, ze nawet z moja slaba znajomoscia hiszpanskiego to nie bedzie tak zle, bo w koncu tu podobno licza sie efekty wizualne, a mniej gadane.
Rekomendowane odpowiedzi