drosdek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jak tam zyski rosną mam tyle kasy że nie wiem co z nią robić podpowiem Ci na PW co robić a co to za tajemnice na PW... może na ogóle... przy okazji inni się załapią
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 rozumiem że na głowę i Madas pewnie forme stracił bo przy mnie to do 4piw dochodzil no przecież nie na dwóch bo i tak na stacje trzeba będzie później iść po więcej
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jak tam zyski rosną mam tyle kasy że nie wiem co z nią robić podpowiem Ci na PW co robić czytaj lepiej wątek i mnie nie powtarzaj ale ja mam inne pomysły ... bardziej z korzyścią dla mnie :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dobry wieczorek... Widzę, że humor dopisuje bardzo dobrze... Nikuś... Ja nie chce tego auta zobaczyć jak już będzie jeździło, tylko mi chodziło, żeby je zobaczyć jak jest jeszcze w trakcie montażu... auto jeszcze jeździ na starym 2.8... wjedzie do garażu tylko na zmianę serducha i potem na strojenie No dobra... Poczekam... a wiesz chociaż o czym mówię? [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 21:28_________________________________________________ jak tam zyski rosną mam tyle kasy że nie wiem co z nią robić podpowiem Ci na PW co robić czytaj lepiej wątek i mnie nie powtarzaj ale ja mam inne pomysły ... bardziej z korzyścią dla mnie :gwizdanie: sknerus :bicz3:
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 rozumiem że na głowę i Madas pewnie forme stracił bo przy mnie to do 4piw dochodzil nie piłem dawno szczerze Ci powiem .....
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 rozumiem że na głowę i Madas pewnie forme stracił bo przy mnie to do 4piw dochodzil no przecież nie na dwóch bo i tak na stacje trzeba będzie później iść po więcej nawet nie wiesz jak mi tego brakuje, Paula za szofera i na miacho, może jeszcze kiedys wróce, szczerze to bym bardzo chciał, czasmi kurde żałuje ale trudno taką decyzje podjąłem ...
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no żałuj żałuj ... ale spoko potem w Pozku otworzysz coś
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 rozumiem że na głowę i Madas pewnie forme stracił bo przy mnie to do 4piw dochodzil no przecież nie na dwóch bo i tak na stacje trzeba będzie później iść po więcej nawet nie wiesz jak mi tego brakuje, Paula za szofera i na miacho, może jeszcze kiedys wróce, szczerze to bym bardzo chciał, czasmi kurde żałuje ale trudno taką decyzje podjąłem ... no niestety takie życie... koledzy jeść nie dadzą... trzeba dążyć do realizacji planów marzeń pragnień... a napić się można zawsze
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no żałuj żałuj ... ale spoko potem w Pozku otworzysz coś żałuje bo nie zawsze kasa jest najważniejsza....
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no żałuj żałuj ... ale spoko potem w Pozku otworzysz coś byle nie łomem
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 rozumiem że na głowę i Madas pewnie forme stracił bo przy mnie to do 4piw dochodzil no przecież nie na dwóch bo i tak na stacje trzeba będzie później iść po więcej nawet nie wiesz jak mi tego brakuje, Paula za szofera i na miacho, może jeszcze kiedys wróce, szczerze to bym bardzo chciał, czasmi kurde żałuje ale trudno taką decyzje podjąłem ... no niestety takie życie... koledzy jeść nie dadzą... trzeba dążyć do realizacji planów marzeń pragnień... a napić się można zawsze oooo nauczyciel życia 2
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 teraz już nie wróce w czwartek chate sprzedałem a za taką kase to juz nie kupie wiecej, a ceny teraz masakryczne są
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 rozumiem że na głowę i Madas pewnie forme stracił bo przy mnie to do 4piw dochodzil no przecież nie na dwóch bo i tak na stacje trzeba będzie później iść po więcej nawet nie wiesz jak mi tego brakuje, Paula za szofera i na miacho, może jeszcze kiedys wróce, szczerze to bym bardzo chciał, czasmi kurde żałuje ale trudno taką decyzje podjąłem ... no niestety takie życie... koledzy jeść nie dadzą... trzeba dążyć do realizacji planów marzeń pragnień... a napić się można zawsze oooo nauczyciel życia 2 a źle mówię?
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 oooo nauczyciel życia 2 no głowny guru nr 1 to uczy wszytskich poza samym sobą :polew:
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dobrze Nikuś tak się śmieję bo humor mam .....
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 oooo nauczyciel życia 2 no głowny guru nr 1 to uczy wszytskich poza samym sobą :polew: :polew: w końcu nie każdy ma taką mądrość życiową
arekkruk Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dobry wieczorek... Widzę, że humor dopisuje bardzo dobrze... Nikuś... Ja nie chce tego auta zobaczyć jak już będzie jeździło, tylko mi chodziło, żeby je zobaczyć jak jest jeszcze w trakcie montażu... auto jeszcze jeździ na starym 2.8... wjedzie do garażu tylko na zmianę serducha i potem na strojenie No dobra... Poczekam... a wiesz chociaż o czym mówię? [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 21:28 Wydaje mi się że tak... Chociaż jestem już półprzytomny więc nigdy nic nie wiadomo...
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dobrze Nikuś tak się śmieję bo humor mam .....
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 oooo nauczyciel życia 2 no głowny guru nr 1 to uczy wszytskich poza samym sobą :polew: mówisz o mnie
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dobry wieczorek... Widzę, że humor dopisuje bardzo dobrze... Nikuś... Ja nie chce tego auta zobaczyć jak już będzie jeździło, tylko mi chodziło, żeby je zobaczyć jak jest jeszcze w trakcie montażu... auto jeszcze jeździ na starym 2.8... wjedzie do garażu tylko na zmianę serducha i potem na strojenie No dobra... Poczekam... a wiesz chociaż o czym mówię? Wydaje mi się że tak... Chociaż jestem już półprzytomny więc nigdy nic nie wiadomo... tu jest teraz 2.8 186PS a będzie 3.5T 350PS
Rekomendowane odpowiedzi