miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 wiedział kiedy przyjść skubaniec... rozpoczął 4000 strone... zupełny przypadek :gwizdanie: czekałem na ten moment od września 2009
nike21 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 wiedział kiedy przyjść skubaniec... rozpoczął 4000 strone... zupełny przypadek :gwizdanie: czekałem na ten moment od września 2009
Tomeks Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 elo pyry ostatnio byłem tu 20 stycznia,ponad 200 stron temu PS.na śląskich też tak czasami piszę,się cieszą chłopaki,jak małe dzieci
nike21 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 podajcie termin a wpadnę nie wpadaj, przyjedź elo pyry ostatnio byłem tu 20 stycznia,ponad 200 stron temu PS.na śląskich też tak czasami piszę,się cieszą chłopaki,jak małe dzieci siemanko co słychać w 3M?
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 elo pyry ostatnio byłem tu 20 stycznia,ponad 200 stron temu PS.na śląskich też tak czasami piszę,się cieszą chłopaki,jak małe dzieci a Ty co ? dzień ojca masz dzisiaj czy łańcuch Ci się urwał ?
nike21 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Ty co ? dzień ojca masz dzisiaj czy łańcuch Ci się urwał ? dziś dzień bez piwa to może na necie posiedzieć
Madas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 cześć siniak wassup? a tak jakoś mi się o Was przypomniało nie wierzę .... bankowo coś chcesz ugrać
fantastic Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 elo pyry ostatnio byłem tu 20 stycznia,ponad 200 stron temu PS.na śląskich też tak czasami piszę,się cieszą chłopaki,jak małe dzieci a Ty co ? dzień ojca masz dzisiaj czy łańcuch Ci się urwał ?
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Ty co ? dzień ojca masz dzisiaj czy łańcuch Ci się urwał ? dziś dzień bez piwa to może na necie posiedzieć niby może tu być - ale od tygodnia za d*pą mi chodzi i o fiolet płacze
nike21 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Ty co ? dzień ojca masz dzisiaj czy łańcuch Ci się urwał ? dziś dzień bez piwa to może na necie posiedzieć niby może tu być - ale od tygodnia za d*pą mi chodzi i o filet płacze
Madas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 elo pyry ostatnio byłem tu 20 stycznia,ponad 200 stron temu PS.na śląskich też tak czasami piszę,się cieszą chłopaki,jak małe dzieci no miazga :polew:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak to jest jak chcesz być dobry załatw komuś klubowicza to potem spokoju Ci nie da
fantastic Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Ty co ? dzień ojca masz dzisiaj czy łańcuch Ci się urwał ? dziś dzień bez piwa to może na necie posiedzieć niby może tu być - ale od tygodnia za d*pą mi chodzi i o flet płacze
Tomeks Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 elo pyry ostatnio byłem tu 20 stycznia,ponad 200 stron temu PS.na śląskich też tak czasami piszę,się cieszą chłopaki,jak małe dzieci a Ty co ? dzień ojca masz dzisiaj czy łańcuch Ci się urwał ? gdybym miał dzień ojca,to spędzam by go z "twoimi" dziećmi :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Ty co ? dzień ojca masz dzisiaj czy łańcuch Ci się urwał ? dziś dzień bez piwa to może na necie posiedzieć niby może tu być - ale od tygodnia za d*pą mi chodzi i o flet płacze fiolet :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak to jest jak chcesz być dobry załatw komuś klubowicza to potem spokoju Ci nie da o kim szydera :polew:
fantastic Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Ty co ? dzień ojca masz dzisiaj czy łańcuch Ci się urwał ? dziś dzień bez piwa to może na necie posiedzieć niby może tu być - ale od tygodnia za d*pą mi chodzi i o flet płacze fiolet :gwizdanie: nooo teraz to ma sens ale co sie naśmiałem z tym filetem :polew:
nike21 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Ty co ? dzień ojca masz dzisiaj czy łańcuch Ci się urwał ? dziś dzień bez piwa to może na necie posiedzieć niby może tu być - ale od tygodnia za d*pą mi chodzi i o flet płacze fiolet :gwizdanie: Tomeks też chce być siniak? przecie to nic fajnego... korzyści żadne [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:58_________________________________________________ a Ty co ? dzień ojca masz dzisiaj czy łańcuch Ci się urwał ? dziś dzień bez piwa to może na necie posiedzieć niby może tu być - ale od tygodnia za d*pą mi chodzi i o flet płacze fiolet :gwizdanie: nooo teraz to ma sens ale co sie naśmiałem z tym filetem :polew: Ty lepiej powiedz czy restart zrobiłeś? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 jak nie .... szacun w cełej polsce :polew:
Rekomendowane odpowiedzi