Vito_ Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Zmieniłem świece i spalanie mi spadło z 24 na 20 U mnie po ostatnich zabawach na śniegu wzrosło z 20 do 24
lagadula Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 cześć i czołem wszystko topnieje na ulicy błoto ..... No właśnie, a coś im się w prognozach podupcyło bo pokazuje -2 i opady śniegu...
Madas Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 16:41_________________________________________________
Madas Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Nuda Adam, nuda a co u Ciebie? a u mnie teraz odpoczynek .... tydzień pracowity ale nie efektywny tak jak bym chciał ....
Azunia Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Cześć Koledzy i Koleżanki OoO Azunia a gdzie kwiatek?! :gwizdanie:
Rako Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Cześć Koledzy i Koleżanki OoO Azunia a gdzie kwiatek?! :gwizdanie: No patrz ....już jest eh...ta moja pamięc
Vito_ Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Dodałem nowe info odnośnie szkolenia, zainteresowanych prosiłbym o zerknięcie do tematu
Azunia Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 co tam porabiasz? jutro weekend, walentines
Rako Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 co tam porabiasz? jutro weekend, walentines jeśli chodzi o mnie to...jestem na etapie szukania pracy...więc walentynki..jakoś tak mnie w tym roku nie ruszają zbytnio eh..... wogóle człowiek taki leciutko poddołowany
Azunia Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 co tam porabiasz? jutro weekend, walentines jeśli chodzi o mnie to...jestem na etapie szukania pracy...więc walentynki..jakoś tak mnie w tym roku nie ruszają zbytnio eh..... wogóle człowiek taki leciutko poddołowany biedaku, a czemu masz doła?
Rako Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 co tam porabiasz? jutro weekend, walentines jeśli chodzi o mnie to...jestem na etapie szukania pracy...więc walentynki..jakoś tak mnie w tym roku nie ruszają zbytnio eh..... wogóle człowiek taki leciutko poddołowany biedaku, a czemu masz doła? pracą z lekka sie przejmuje.....teraz jeszcze ta zima to wszystko stoi ;/ Mam nadzieje że jak najszybciej coś się ruszy z robotą....Ale spoko jeszcze nie jestem na etapie desperacji [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 20:25_________________________________________________A u Ciebie Azunia, boy jakąś małą częśc niespodzianki uchylił na walentynki ??
Azunia Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 no to dobrze kurde, zaraz wezmę tłuczek do mięcha i..
Rekomendowane odpowiedzi