blind1 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 jak sie tobie nie chce szykowac to wpadnij,tyle jedzonka zostalo ze bede to musial chyba szamac przez tydzien [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 08:41_________________________________________________dzieki, dzieki[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 08:42_________________________________________________juz pojadlem [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 09:40_________________________________________________nie spac, chodzic
wentyl Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 siema obiboki jedne na spota dzisiaj wpadać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Piotrek weż coś z tego żarcia na spota - sie stolik rozbije w KC na parkingu i piknik se zrobimy
lagadula Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Szukam S4 B6 Malika, w galerii i nie mogę znaleźć, ktoś pomoże ?
wentyl Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 a tak w ogóle to ZINDOBRY :hi: siema ale jak piknik to trza by było wode ognista do popicia :kox:
fantastic Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 A ja w pracy........... dzisiaj ? na spocie będziesz ?
fantastic Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 a tak w ogóle to ZINDOBRY :hi: siema ale jak piknik to trza by było wode ognista do popicia :kox: Cześć Wentylek trza by do Adasia kolnąć żeby zabrał z karton[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 10:15_________________________________________________ Hi Ho Piękny dzionek sie zapowiada na spota co nie ? a może M1 zrobimy już - w razie w możnaby podjechać do KC jakby się zimno zrobiło
Rako Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 No dzionek piekny Bryka z większego umyta także luz
lagadula Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 A ja w pracy........... dzisiaj ? na spocie będziesz ? Spoko, będe, to własna firma więc wychodzę kiedy chcę A co, denerwujecie się że eSy nie pokaże ?
wentyl Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 pogode dzisiaj mamy piekną jak na razie fura czysta eięc na spota trzeba golic dzisiaj pany :good: Fan a opyla sie pod M1 a póżniej przejeżdzac do KC :mysli: :mysli: a mi to zresztą obojętne
Vito_ Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Może nie kombinujcie z tym M1... Ja wiem, że pokusa duża ale zabawe na torze kończe o 16stej, jakbym miał mykać pod M1 i z powrotem do KC to bym sie na śmierć zajeździł ps. jest sens pucować wozidło jak i tak na torze się pobrudzi ?
wentyl Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Może nie kombinujcie z tym M1... Ja wiem, że pokusa duża ale zabawe na torze kończe o 16stej, jakbym miał mykać pod M1 i z powrotem do KC to bym sie na śmierć zajeździł ps. jest sens pucować wozidło jak i tak na torze się pobrudzi ? dobra spoko bez kombinacji a i powodzenia na torze :good:
fantastic Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 A ja w pracy........... dzisiaj ? na spocie będziesz ? Spoko, będe, to własna firma więc wychodzę kiedy chcę A co, denerwujecie się że eSy nie pokaże ? nie takie Esy już widziałem, Ese B8 mogłeś kupić to byłby dopiero , myślałem że w MPK, PKS lub PKP robisz i na spocie Cie nie będzie. tak poważnie to chce pogadać o Twoim poprzednim klubie i aucie.[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 10:29_________________________________________________ Może nie kombinujcie z tym M1... Ja wiem, że pokusa duża ale zabawe na torze kończe o 16stej, jakbym miał mykać pod M1 i z powrotem do KC to bym sie na śmierć zajeździł tak tylko propozycje rzuciłem :gwizdanie: mi tam wszycho jedno czy pojade 50km czy 53km
lagadula Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jesli planujesz zmienic na BMW to odradzam już teraz.....
wentyl Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 A ja w pracy........... dzisiaj ? na spocie będziesz ? Spoko, będe, to własna firma więc wychodzę kiedy chcę A co, denerwujecie się że eSy nie pokaże ? noooooooo a jest na czym oko zawiesić wkońcu S to nie tdi :naughty:
fantastic Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 tak se pomyślałęm o Adaś-iu kurde z Turka to ma ma chyba ze czysta kilomety na spota.
Rekomendowane odpowiedzi