nike21 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 potwierdzam [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 23:25_________________________________________________i spadam spać... chociaż jutro się wyspie
blind1 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 czesc Wojtek[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 09:22_________________________________________________zaraz musze znow spidalac na Bema bo mlodemu jedna plyta ktora wziol wczoraj nie smiga [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 09:27_________________________________________________auta na spota wypucowane?
Piechol Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 auta na spota wypucowane? jak zwykle... :gwizdanie: nie
blind1 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 auta na spota wypucowane? jak zwykle... :gwizdanie: ty łobuzo :bicz3: nie [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 09:32_________________________________________________spadam na tego Bema, pozniej sie odezwe
Szula298 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Ja nawet mam auto umyte po raz pierwszy ... :gwizdanie: Obudziłem się z kacem ale na spota przyjade hehe Madas nie wiem czy z Wentylem przyjade bo nie daje znaku życia narazie ale jak co to spotkamy sie w KC
Rako Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Ja nawet mam auto umyte po raz pierwszy ... :gwizdanie: Obudziłem się z kacem ale na spota przyjade hehe Madas nie wiem czy z Wentylem przyjade bo nie daje znaku życia narazie ale jak co to spotkamy sie w KC niemartw sie nie ty jeden masz kaca w czoraj na kręglach bylem z ekipą a dzisiaj sie obudzilem jakbym kręglem w łeb dostał
Szula298 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Ja nawet mam auto umyte po raz pierwszy ... :gwizdanie: Obudziłem się z kacem ale na spota przyjade hehe Madas nie wiem czy z Wentylem przyjade bo nie daje znaku życia narazie ale jak co to spotkamy sie w KC niemartw sie nie ty jeden masz kaca w czoraj na kręglach bylem z ekipą a dzisiaj sie obudzilem jakbym kręglem w łeb dostał Haha Ja też byłem na kręglach ale cię nie widziałem ja się obudziłem z szokiem że w domu już jesteśmy hehe
Rako Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Ja nawet mam auto umyte po raz pierwszy ... :gwizdanie: Obudziłem się z kacem ale na spota przyjade hehe Madas nie wiem czy z Wentylem przyjade bo nie daje znaku życia narazie ale jak co to spotkamy sie w KC niemartw sie nie ty jeden masz kaca w czoraj na kręglach bylem z ekipą a dzisiaj sie obudzilem jakbym kręglem w łeb dostał Haha Ja też byłem na kręglach ale cię nie widziałem ja się obudziłem z szokiem że w domu już jesteśmy hehe a gdzie byles na kreglach ??
malutka:) Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 U siebie w mieście monitorowanym mieście
Szula298 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 U siebie w mieście monitorowanym mieście Podobno monitorowanym ale nikt mi nie pomagał jak sie podknołem no chyba że nikt nie siedział przed tv i nie oglądał relacji z miasta
malutka:) Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 U siebie w mieście monitorowanym mieście Podobno monitorowanym ale nikt mi nie pomagał jak sie podknołem no chyba że nikt nie siedział przed tv i nie oglądał relacji z miasta Jak tam do was wjeżdżam to aż strach żeby sie potem czasami w tv nie obejrzeć :polew:
Rekomendowane odpowiedzi