Szula298 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 no tym bardziej że działają 2 kamery ale nie powiem ci jakie bo nie będziesz miała respektu przed tym miejscem
malutka:) Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 no tym bardziej że działają 2 kamery ale nie powiem ci jakie bo nie będziesz miała respektu przed tym miejscem i tak nie mam
Szula298 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 no tym bardziej że działają 2 kamery ale nie powiem ci jakie bo nie będziesz miała respektu przed tym miejscem i tak nie mam Spoko ja też nie hehe Ok ide sie pozbierać ... i do zobaczenia na spocie..
malutka:) Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Czy na tym dzisiejszym balu samców będą jakieś panie ??
Piechol Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Czy na tym dzisiejszym balu samców będą jakieś panie ?? ktoś tam się zapowiadał, że przyjedzie z żoną a tak to nie przyjedziesz?
Madas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 cześć Malutka pewnie że jakieś będą ... zawsze są
malutka:) Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 cześć Malutka pewnie że jakieś będą ... zawsze są NO TO JADE :>
nike21 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Czy na tym dzisiejszym balu samców będą jakieś panie ?? jak przyjedziesz to będą
Madas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 jak ktoś ma w chacie jakiś zbędny kabel antenowy z końcówkami oczywiście to proszę mi go podarować .... postawie mega duży puchar z lodami do 10 pln
nike21 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 puchar z lodami u Gruszeckiego kosztuje 17PLN
arki Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 hehehehehe ale to będzie puchar za tyle tylko, że Adam zje wcześniej owoce BTW do której planujecie być?? Malutka pozdrowionka, pochodzę z Chrzypska
Rako Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Elo chłopaki i dziewczyny dzięks za spocika Sorki ze dzisiaj szybko sie z myłem ale siła wyzsza...mam nadzieje ze wybaczycie Na następnym się poprawie Ale mimo wszystko byłem Fajnie bylo z nowu nową wiarke poznać
nike21 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dzięki wszystkim za spocik Rako a Ty coś taki cichutki był? nawet z malutką nie zamieniłeś słowa a na forum aż wrze
Rako Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dzięki wszystkim za spocik Rako a Ty coś taki cichutki był? nawet z malutką nie zamieniłeś słowa a na forum aż wrze ano widzisz moze dlatego ze znowu nowe twarze...ostatnio bylem to Was nie było Ale dajta mi troche czasu...ja jak stary diesel jak sie rozkrece to już ide
Rako Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Dzięki za spota pany Fan a Ty pózniej przyjechałes?? Bo ja ogolnie sie wyjatkowo wczesniej zwinelem.
fantastic Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dzięki wszystkim za spocik Rako a Ty coś taki cichutki był? nawet z malutką nie zamieniłeś słowa a na forum aż wrze ano widzisz moze dlatego ze znowu nowe twarze...ostatnio bylem to Was nie było Ale dajta mi troche czasu...ja jak stary diesel jak sie rozkrece to już ide Przyznaj sie - miałeś fefra że malutka ci nakopie jak za dużo będziesz fikał :polew:
Rako Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dzięki wszystkim za spocik Rako a Ty coś taki cichutki był? nawet z malutką nie zamieniłeś słowa a na forum aż wrze ano widzisz moze dlatego ze znowu nowe twarze...ostatnio bylem to Was nie było Ale dajta mi troche czasu...ja jak stary diesel jak sie rozkrece to już ide Przyznaj sie - miałeś fefra że malutka ci nakopie jak za dużo będziesz fikał :polew: no dobra posrany bylem haha
fantastic Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Dzięki za spota pany Fan a Ty pózniej przyjechałes?? Bo ja ogolnie sie wyjatkowo wczesniej zwinelem. mnie w ogóle nie było, tak tylko chciałem napisać bo przykro mi było że nie moge se tego napisać bo nie było mnie na spocie ooooo kurfaaaa :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi