kamosor Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 W najbliższym czasie obiecuję poprawę -jak tylko zrobi się cieplej Wszystkim dziewczynom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :> Jacek to Ty żyjesz jednak .... czemu na spoty nie wpadasz ?
Pepin Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ma ktoś jakiś adres pensjonatu w Szklarskiej Porębie przy stoku ?
blind1 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 doble, doble to byl raczej turbo dynamomen :polew:
marcys Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 . . . .też wam tak wolno forum chodzi ? od rana... masakra [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 20:35_________________________________________________marcys nie poznałem Cie dzisiaj jak żeś tym T4 podjechał następnym razem się poprawie i obiecuje poprawe, a zresztą jak miałeś mnie poznać
nike21 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 . . . .też wam tak wolno forum chodzi ? od rana... masakra [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 20:35_________________________________________________marcys nie poznałem Cie dzisiaj jak żeś tym T4 podjechał następnym razem się poprawie i obiecuje poprawe, a zresztą jak miałeś mnie poznać na zdjęciach Cie już widziałem...
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Siema Serdeczne zyczonka dla Pań A teraz mam pytanko małe....wiekszosc osób z poznania jest wiec może kojazycie firme ,,Sietom" na hetmańskiej ??
nike21 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 A teraz mam pytanko małe....wiekszosc osób z poznania jest wiec może kojarzycie firme ,,Sietom" na hetmańskiej ?? a co chcesz od nich? woziliśmy do nich drukarki na serwis...
malutka:) Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Bry wszystkim Jedna pani dziękuje za życzenia, goździki i rajstopy :>
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Bry wszystkim Jedna pani dziękuje za życzenia, goździki i rajstopy :> nieoberwałas sie od tych wszystkich kwiatów ??
malutka:) Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Bry wszystkim Jedna pani dziękuje za życzenia, goździki i rajstopy :> nieoberwałas sie od tych wszystkich kwiatów ?? jeszcze żadnych nie dostałam...
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Bry wszystkim Jedna pani dziękuje za życzenia, goździki i rajstopy :> nieoberwałas sie od tych wszystkich kwiatów ?? jeszcze żadnych nie dostałam... eh...nie może byc... wirtualny ale zawsze [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 20:13_________________________________________________kiedy jakis nastepny spocik ??
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 chyba za 2 tygodnie co ? jak dla mnie moze byc za tydzien.... Cześć Madas tak wogóle [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 21:34_________________________________________________ Rako co chciałeś od Sietomu? bo jutro raczej na rozmowe ide tam i tak sie pytam wogole co to za ziomki....
Rekomendowane odpowiedzi