Azunia Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 cześć i czołem a ja skad sie wzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 cześć i czołem a ja skad sie wzialem z księżyca ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 cześć i czołem a ja skad sie wzialem z księżyca ?????? jesli juz, to z marsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 powiedzcie mi jedną rzecz: byłem wysłać paczkę na poczcie na fakturę i babiszon oczywiście wpisał niepełną nazwę spółki powinno być sp z o o sp komandytowa, a ona wpisała tylko z o o... będzie problem z uznaniem takiej faktury czy raczej nie? [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 17:58_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 powiedzcie mi jedną rzecz: byłem wysłać paczkę na poczcie na fakturę i babiszon oczywiście wpisał niepełną nazwę spółki powinno być sp z o o sp komandytowa, a ona wpisała tylko z o o... będzie problem z uznaniem takiej faktury czy raczej nie? [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 17:58_________________________________________________ :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Cześć i czołem sie masz Rakuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Cześć i czołem sie masz Rakuś jaaazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Cześć i czołem sie masz Rakuś jaaazda sączysz?? [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 18:15_________________________________________________ Cześć i czołem sie masz Rakuś siema Maleństwo, Piechol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 sączysz?? jeszcze nie, a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 sączysz?? jeszcze nie, a co? ....ta jazda mnie zmyliła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Cześć i czołem sie masz Rakuś jaaazda sączysz?? [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 18:15_________________________________________________ Cześć i czołem sie masz Rakuś siema Maleństwo, Piechol maleństwo to tylko blind może do mnie mówić :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 sączysz?? jeszcze nie, a co? ....ta jazda mnie zmyliła... nie bądź taki łatwowierny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 I tak jak popołudnie Wam mija ?? [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 18:18_________________________________________________ Cześć i czołem sie masz Rakuś jaaazda sączysz?? [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 18:15_________________________________________________ Cześć i czołem sie masz Rakuś siema Maleństwo, Piechol maleństwo to tylko blind może do mnie mówić :tongue4: dobrze Malutka niech będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 maleństwo to tylko blind może do mnie mówić :tongue4: jeszcze trochę i zmienisz nick, zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 I tak jak popołudnie Wam mija ?? dobrze jeszcze troche i ja wybywam :naughty: ALE WRÓCE :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi