Rako Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Powitanko [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 09:59_________________________________________________ dobry wieczor [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 23:25_________________________________________________ Słuchajcie jest jakis sens przeczyszczenia ,,Odmy" ?? Niedługo będe olej zmieniał i tak sie zastanawiałem czy by odrazu nie powiedzieć żeby mi wyczyscili przyokazji tą odme ....co myślicie? w 1,9 mozna sobie przeplukac pokrywe glowicy benzyna najpierw zwykla pozniej ektrakcyjna, jednak watpie w powodzenie, raczej wymiana i tylko na nowa. a co sie dzieje? No nic się nie dzieje....chyba pomyliłem pojęcia :gwizdanie: ale sorki za dobry w mechanice nie jestem hehe Chodzi mi dokładniej o rure od intercoolera co łączy turbawke....Czasem się spoci turbo i widac jakie ilości oleju...chciałem to wyczyscic i na nowo przykręcic ten wąż.A tak wszystko ładnie tyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 to samo pomyślałem jak ciebie zobaczyłem inauguracja F1, niedlugo kwalifikacje Bahrajn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Musashi wyslij mi fotke na pw bo quwa nie wiem czy cie poznam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Chodzi mi dokładniej o rure od intercoolera co łączy turbawke....Czasem się spoci turbo i widac jakie ilości oleju...chciałem to wyczyscic i na nowo przykręcic ten wąż.A tak wszystko ładnie tyka nie wiem czy ma to sens. jak juz to czyscic razem z IC ale tylko gdy nie spelnia swojej fukcji czyli nie chlodzi odpowiednio powietrza doladowanego. [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 10:21_________________________________________________ Musashi wyslij mi fotke na pw bo quwa nie wiem czy cie poznam uuuuuuuuuuuu, na fotke moglbys dlugo czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Fan...do kiedy masz kasperskiego ?? Bo mi za 18 dni wygasa licencja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 siema z rana Musashi wyslij mi fotke na pw bo quwa nie wiem czy cie poznam uuuuuuuuuuuu, na fotke moglbys dlugo czekac potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 siema z rana Musashi wyslij mi fotke na pw bo quwa nie wiem czy cie poznam uuuuuuuuuuuu, na fotke moglbys dlugo czekac potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 wlasnie wszamalem sniadanko , witam kolegow [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 10:41_________________________________________________jeszcze tylko zestaw koxow lykne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 wlasnie wszamalem sniadanko , witam kolegow ja w nocy zjadłem dwie tortille i chyba obiad dopiero zjem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 ja w nocy zjadłem dwie tortille i chyba obiad dopiero zjem w nocy??? lece na zakupy. postaram sie zajrzec pozniej [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 10:52_________________________________________________ jeszcze tylko zestaw koxow lykne a jak tam, rewolucje byly w trasie, czy sie obylo bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 wlasnie wszamalem sniadanko , witam kolegow ja w nocy zjadłem dwie tortille i chyba obiad dopiero zjem w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 a co takiego dziwnego, że w nocy? po piwie zawsze się chce jeść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 a jak tam, rewolucje byly w trasie, czy sie obylo bez? dalem rade dojechac do poznania bez przygod [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 10:57_________________________________________________ a co takiego dziwnego, że w nocy? po piwie zawsze się chce jeść... ja w nocy raczej piwo zagryzam nastepnym piwem :>[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 10:59_________________________________________________niestety nastepne piwo bede mogl siorbnac w przyszla niedziele [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 11:00_________________________________________________a przez ten tydzien zamiennikiem piwa jest refastin,duomox,clindamycin-mip i lactiv. smakiem wcale go nie przypominaja [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 11:05_________________________________________________gdzie sie wszyscy podziali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 siema wszystkim po raz drugi co tam kużwa słychac :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 siema wszystkim po raz drugi co tam kużwa słychac :gwizdanie: :gwizdanie: czesc Marcin wszystko chyba [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 11:31_________________________________________________chyba musisz dokleic inna fotke w podpisie [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 11:32_________________________________________________musze spidalac do .......... zraz bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Doberek, miałem dziś lecieć na hamownie sprawdzić wynalazka, ale niestety najprędzej za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 niestety czasami plany sie zmieniaja [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 11:45_________________________________________________jutro chyba podaruje sobie te koxy bo nie podolam 800 km [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 11:52_________________________________________________co wy wszyscy w marketach siedzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 co wy wszyscy w marketach siedzicie? niet ja śniadanie jadłem jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 co wy wszyscy w marketach siedzicie? niet ja śniadanie jadłem jednak a jednak zglodniales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 co wy wszyscy w marketach siedzicie? niet ja śniadanie jadłem jednak a jednak zglodniales tak jakoś wyszło, będzie później obiad dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi