Piechol Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 baby, ach te baby dobra zmykam, do jutra
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 baby, ach te baby dobra zmykam, do jutra pa !!
nike21 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 jak wszyscy zwiali to też spadam... do juterka
Szula298 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Mój przyjaciel szuka pracy mieszka w Poznaniu...dotychczas pracował w budowlance w firmie ,,FORBUD" ... jeżeli by ktoś mógł pomóc proszę na PW z góry dzięki
Hugo Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 w końcu Iverson był koszykarzem jest No i widzisz wszystko sprowadza się do "Kosza" :polew: :polew: Ja też jak byłem młody to byłem czarny i grałem w kosza
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ja sie zmywam-popatrze jeszcze troche na tv bo nudno mi trochu... Dobranoc wszystkim :notworthy: kolorowych snow malenstwo dziękuje wzajemnie :>[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 22:37_________________________________________________ ja sie zmywam-popatrze jeszcze troche na tv bo nudno mi trochu... Dobranoc wszystkim :notworthy: nie ma Rako to nudno już, no no :gwizdanie: miałam sie tyle z Niego nie nabijać ale kurde...NIE IDZIE !!!! :polew: :polew: Powitanko z rańca
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ja sie zmywam-popatrze jeszcze troche na tv bo nudno mi trochu... Dobranoc wszystkim :notworthy: kolorowych snow malenstwo dziękuje wzajemnie :>[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 22:37_________________________________________________ ja sie zmywam-popatrze jeszcze troche na tv bo nudno mi trochu... Dobranoc wszystkim :notworthy: nie ma Rako to nudno już, no no :gwizdanie: miałam sie tyle z Niego nie nabijać ale kurde...NIE IDZIE !!!! :polew: :polew: Powitanko z rańca cześć :> :> :> :> :> :>
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 No hejka hejka ranny ptaszek ?? tak wyszło :> cześć
mcm Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 będę chyba przejeżdżał w niedziele jeśli zdążę o czasie to może was nawiedzę na spociku
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 będę chyba przejeżdżał w niedziele jeśli zdążę o czasie to może was nawiedzę na spociku :good: :good:
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 będę chyba przejeżdżał w niedziele jeśli zdążę o czasie to może was nawiedzę na spociku zapraszamy zapraszamy
Rekomendowane odpowiedzi