malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ja już po kawencji... właśnie się skończyła moja też ale robie następną może zaskocze mi starcza jedna bo pije ja w litrowym kubeczku , 7 lyzeczek kawulca i po wypiciu starcza na caly dzionek gdzie takie duże kubki sprzedają ???? też taki chce [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:01_________________________________________________ ściemano ściemniaj ściemniaj :good:
Adas Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 lo kurde :polew: jednak niektore laski to maja niezle poprzewracane we lbie byla laska moja przyniosla Mi dzisiaj pierscionek i sukienke ktore dostala kiedys w prezencie ode Mnie :polew: :polew: :polew: o k**wa
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 drosdek jak tam zarówki zmieniłes?? Po twojej rozmowie na drugi dzień też musiałem wymieniać :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:03_________________________________________________ lo kurde :polew: jednak niektore laski to maja niezle poprzewracane we lbie byla laska moja przyniosla Mi dzisiaj pierscionek i sukienke ktore dostala kiedys w prezencie ode Mnie :polew: :polew: :polew: o ku***a będzie na dobre Alu... jesli pierscionek wartny
Adas Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 drosdek jak tam zarówki zmieniłes?? Po twojej rozmowie na drugi dzień też musiałem wymieniać :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:03_________________________________________________ lo kurde :polew: jednak niektore laski to maja niezle poprzewracane we lbie byla laska moja przyniosla Mi dzisiaj pierscionek i sukienke ktore dostala kiedys w prezencie ode Mnie :polew: :polew: :polew: o ku***a będzie na dobre Alu... jesli pierscionek wartny haha bez przesady, na alu nie starczy ale troche bedzie i tak
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 drosdek jak tam zarówki zmieniłes?? Po twojej rozmowie na drugi dzień też musiałem wymieniać :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:03_________________________________________________ lo kurde :polew: jednak niektore laski to maja niezle poprzewracane we lbie byla laska moja przyniosla Mi dzisiaj pierscionek i sukienke ktore dostala kiedys w prezencie ode Mnie :polew: :polew: :polew: o ku***a będzie na dobre Alu... jesli pierscionek wartny haha bez przesady, na alu nie starczy ale troche bedzie i tak no dobra przynajmniej baczek zalejesz...
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 lo kurde :polew: jednak niektore laski to maja niezle poprzewracane we lbie byla laska moja przyniosla Mi dzisiaj pierscionek i sukienke ktore dostala kiedys w prezencie ode Mnie :polew: :polew: :polew: o ku***a i co ?? kazała Ci sie w to ubrać??? :polew: :polew:
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 lo kurde :polew: jednak niektore laski to maja niezle poprzewracane we lbie byla laska moja przyniosla Mi dzisiaj pierscionek i sukienke ktore dostala kiedys w prezencie ode Mnie :polew: :polew: :polew: o ku***a i co ?? kazała Ci sie w to ubrać??? :polew: :polew: :laghing2:
Adas Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 lo kurde :polew: jednak niektore laski to maja niezle poprzewracane we lbie byla laska moja przyniosla Mi dzisiaj pierscionek i sukienke ktore dostala kiedys w prezencie ode Mnie :polew: :polew: :polew: o ku***a i co ?? kazała Ci sie w to ubrać??? :polew: :polew: pierscionek sprzedam, ale z sukienka tez nie rozumiem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:08_________________________________________________kuzwa w sumie tankowanie na poltora miesiaca
blind1 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 lo kurde :polew: jednak niektore laski to maja niezle poprzewracane we lbie byla laska moja przyniosla Mi dzisiaj pierscionek i sukienke ktore dostala kiedys w prezencie ode Mnie :polew: :polew: :polew: o ku***a i co ?? kazała Ci sie w to ubrać??? :polew: :polew: pierscionek sprzedam, ale z sukienka tez nie rozumiem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Adas ty moj przyjacielu olej to wszystko bo bedziesz mial tyle siwych na glowie co ja
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 lo kurde :polew: jednak niektore laski to maja niezle poprzewracane we lbie byla laska moja przyniosla Mi dzisiaj pierscionek i sukienke ktore dostala kiedys w prezencie ode Mnie :polew: :polew: :polew: o ku***a i co ?? kazała Ci sie w to ubrać??? :polew: :polew: pierscionek sprzedam, ale z sukienka tez nie rozumiem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:08_________________________________________________kuzwa w sumie tankowanie na poltora miesiaca to się ciesz.... wyslij jej eske że niemasz narazie kłopotu z paliwem
blind1 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a oto moj pojemnik na poranna kawke http://i40.tinypic.com/2qvdon6.jpg
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 drosdek jak tam zarówki zmieniłes?? Po twojej rozmowie na drugi dzień też musiałem wymieniać :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:03_________________________________________________[quote tak zmieniłem... w sobotę... a w piątek wieczorem mnie mendy zatrzymały i się czepiały... w sobotę myślę sobie zrobię lampy, ale było zimno wiec pojechałem do warsztatu i elektryk w 20 minut obie zmienił i nawet łap sobie nie pobrudziłem a zapłaciłem 10 zł
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a oto moj pojemnik na poranna kawke http://i40.tinypic.com/2qvdon6.jpg ale ktoś tam sie szprycuje...
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a oto moj pojemnik na poranna kawke http://i40.tinypic.com/2qvdon6.jpg i fajny napis
blind1 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 od przybytku glowa nie boli to teraz wiem czemu mnie dzis n....... [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:14_________________________________________________ a oto moj pojemnik na poranna kawke http://i40.tinypic.com/2qvdon6.jpg i fajny napis jak znajde taki to Tobie przywioze dla kontrastu
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 od przybytku glowa nie boli to teraz wiem czemu mnie dzis n....... [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:14_________________________________________________ a oto moj pojemnik na poranna kawke http://i40.tinypic.com/2qvdon6.jpg i fajny napis jak znajde taki to Tobie przywioze dla kontrastu :thankyou2:
blind1 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a oto moj pojemnik na poranna kawke http://i40.tinypic.com/2qvdon6.jpg ale ktoś tam sie szprycuje... ta , ja to musze pochllaniac , przez ten p...... palec
Rekomendowane odpowiedzi