drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 a oto moj pojemnik na poranna kawke http://i40.tinypic.com/2qvdon6.jpg stylowy rozumiem, że go nie płuczesz i kawa z miesięcznym osadem lepiej smakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 a oto moj pojemnik na poranna kawke http://i40.tinypic.com/2qvdon6.jpg stylowy rozumiem, że go nie płuczesz i kawa z miesięcznym osadem lepiej smakuje nie myje go osobiscie, robi to zmywarka. bralem wczesniej lyka i troszke pocieklo pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Piechol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 ok, spadam do roboty. milego dzionka zycze wszystkim [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:29_________________________________________________ Piechol zesc Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Piechol widziales moj zarobek dzisiaj ? przyszla laska, popierdolila z 20 sekund i wpadl Mi pierscionek za pare stow [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:30_________________________________________________ ok, spadam do roboty. milego dzionka zycze wszystkim [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:29_________________________________________________ Piechol zesc Wojtek nie jestem Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 a oto moj pojemnik na poranna kawke http://i40.tinypic.com/2qvdon6.jpg stylowy rozumiem, że go nie płuczesz i kawa z miesięcznym osadem lepiej smakuje nie myje go osobiscie, robi to zmywarka. bralem wczesniej lyka i troszke pocieklo pewnie a próbowałeś z osadem? nigdy pewnie takiej dobrej nie piłeś no miłej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 ok, spadam do roboty. milego dzionka zycze wszystkim [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:29_________________________________________________ Piechol zesc Wojtek miłego i dla Ciebie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 ok, spadam do roboty. milego dzionka zycze wszystkim [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:29_________________________________________________ Piechol zesc Wojtek narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Piechol yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Piechol widziales moj zarobek dzisiaj ? przyszla laska, popierdolila z 20 sekund i wpadl Mi pierscionek za pare stow [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:30_________________________________________________ ok, spadam do roboty. milego dzionka zycze wszystkim [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:29_________________________________________________ Piechol zesc Wojtek nie jestem Wojtek przepraszam Adamie zle kliknolem, okulary mam u optyka wiec wybacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Piechol yo Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 nie jestem Wojtek czytałem czytałem :> przynajmniej wiesz, że na kasę nie leciała... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 czesc Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 a jak wyglada sprawa koszulek? bedzie cos gadane teraz na spocie? ja chyba nie dojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 ale zacytowałem :laghing2:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:35_________________________________________________ czesc Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 nie jestem Wojtek czytałem czytałem :> przynajmniej wiesz, że na kasę nie leciała... :polew: albo tylko takie chciala zrobic wrazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 a jak wyglada sprawa koszulek? bedzie cos gadane teraz na spocie? ja chyba nie dojade czemu nie dojedziesz?? Adam teraz dostal spadek to na paliwo rzuci grosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 widze ze nie tylko ja mam dzis problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 nie jestem Wojtek czytałem czytałem :> przynajmniej wiesz, że na kasę nie leciała... :polew: albo tylko takie chciala zrobic wrazenie może liczy się dla niej coś więcej np. ładne felgi czy cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 spidalam , narta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi