Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dalej niczego innego nie było :gwizdanie: :cool1:

:mysli:

no co ... :decayed:
  • Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale sobie pogadaliście :naughty:

Opublikowano

ale sobie pogadaliście :naughty:

tiaaaaa :tongue4:
Opublikowano

nic trzeba uderzać w kimono :hi:

Opublikowano

nic trzeba uderzać w kimono :hi:

no ja też uciekam :) Miłej nocki ;) Do juterka :hi:
Opublikowano

:hi: drugi :blink:

Ja byłem drugi , tylko nic nie pisałem :tongue4::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hehe, 5:11? 6:38? 6:45? nie lepiej pospac? :gwizdanie: :cool1::wink4::tongue4:

dzien dobry :naughty:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 07:28_________________________________________________

no takie życie ... nie każdy tak jak my ma czas i chęci żeby siedzieć na forum :naughty::evil:

z pierwszym sie zgodze, co do checi to raczej bym byl ostrozny z takimi wypowiedziami :cool1:

hierarchia jest prosta:

1. obowiazki

2. przyjemnosc

o ile mi wiadomo obecnosc na forum to przyjemnosc, wiec musi poczekac na wypelnienie obowiazkow.. :cool1:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 07:34_________________________________________________

bawi się ktoś navi ogolnie?? Na nastepnego spota jakby ktoś chciał moge mu podrzucic moje navi....Chciałem z zaktualizowac oprogramowanie, zrobilem formata i nowe chciałem w grać ale lipa nie idzie wyskakuje mi błąd....Jesli chciałby sie ktos pobawić i może uda mu się coś z działać to byłoby fajnie.... :wink4:

a co tam ci sie dzieje? :mysli:

Opublikowano

powitalski z ranca :hi:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 07:54_________________________________________________o widze ze dzis wczesniej wstaliscie :gwizdanie: , nawet Darek nas odwiedzil o tak wczesnej godzince :shocked::mysli:

Opublikowano

powitalski z ranca :hi:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 07:54_________________________________________________o widze ze dzis wczesniej wstaliscie :gwizdanie: , nawet Darek nas odwiedzil o tak wczesnej godzince :shocked::mysli:

:hi:
Opublikowano

:hi: drugi :blink:

Wojtas a ty o tej godzinie na nogach :shocked::naughty:

Opublikowano

kutwa !! od 4-tej na nogach a jeszcze kawy sie nie napiłam :evil: śniadania nie jadłam a już musze jechać - znowu cały dzień bede gnić w szamotułach :evil:

potem rozmowa w sprawie pracy...

Opublikowano

czesc malenstwo juz zaczynalem tesknic :cool1:

Opublikowano

a żebyś wiedział jak ja za Tobą tęskniłam :naughty::cool1:
Opublikowano

to napij sie kawy i zrob sobie kanapke co bys nie padla [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 08:13_________________________________________________

:shocked:

Opublikowano

to napij sie kawy i zrob sobie kanapke co bys nie padla

coś po drodze zjem a kawy w pracy sie napije :) [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 08:14_________________________________________________

to napij sie kawy i zrob sobie kanapke co bys nie padla [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 08:13_________________________________________________

:shocked:

co??? :shocked: coś nie tak??
Opublikowano

ja tez spadam sobie po kawke,chcesz malenstwo tez kawulke[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 08:15_________________________________________________nie , to bylo bardzo mile :embarrassed:

Opublikowano

ja tez spadam sobie po kawke,chcesz malenstwo tez kawulke

nawet nie wiesz jak bardzo ale musze lecieć -przy okazji wypijemy :wink4: :wink4:
Opublikowano

przy okazji sie inhalne :naughty:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 08:17_________________________________________________

ja tez spadam sobie po kawke,chcesz malenstwo tez kawulke

nawet nie wiesz jak bardzo ale musze lecieć -przy okazji wypijemy :wink4: :wink4:

to powodzenia i milego dzionka