Iverson Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 wow...straż miejska umorzyła mi mandat 100zl i 1 pkt , za parkowanie na zakazie, hyhyhy , jednak są też ludzie w porzadku
nike21 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 ja takie rzeczy zalatwiam dzwoniac do kolegi :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 ja bez znajomości takie rzeczy załatwiam, co dopiero by było jak bym je miał...
Młodzik Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 co tam panowie słychać?[br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 15:18_________________________________________________i pani oczywiście
Azunia Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Pani wybiera sie na zakupy, ze swoim panem, jak wróci z pracy...
nike21 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 ja bez znajomości takie rzeczy załatwiam, co dopiero by było jak bym je miał... a nie bylu ubrani na bialo czerwono i nie mieli dlugiej siwej brody Ci stranicy miejscy??
Iverson Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 nie to był mandat z monitoringu miasta , dostałem go 2 msc temu i dopiero teraz , zebrało mi się na dzwonienie hyhyhy , christmas gift od SM
Młodzik Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Ja już po pracy od jakiegoś czasu i zanudzam w domu i robie obiad [br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 15:25_________________________________________________ale tu cisza
nike21 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 dzisiaj 20:45 tvp2 ogladamy i kibicujemy LECHowi zdobyc 3 pkt i awansowac do 1/16 finalow
kuredu Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 siema - wczoraj napierniczaliśmy na L - i prawie mi dziś na światłach na wilczaku w du... wjechała, ale że stałem pierwszy to podjechałem do przodu, normalnie na Polskich drogach to jak na wojnie - ze wszystkich stron Cię atakują. Pan instruktor tylko machnął ręką na przeprosiny i to by było na tyle. Normalnie takiemu to bym kulasy poprzetrącał żeby juz więcej za kółko nie siadał.
Madas Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 bless wow...straż miejska umorzyła mi mandat 100zl i 1 pkt , za parkowanie na zakazie, hyhyhy , jednak są też ludzie w porzadku no to nieźle masz szczęście którego ja niestety nie mam w takich sprawach... ja takie rzeczy zalatwiam dzwoniac do kolegi :gwizdanie: dobrze wiedzieć :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 adam czytales PW? siema - wczoraj napierniczaliśmy na L - i prawie mi dziś na światłach na wilczaku w du... wjechała, ale że stałem pierwszy to podjechałem do przodu, normalnie na Polskich drogach to jak na wojnie - ze wszystkich stron Cię atakują. Pan instruktor tylko machnął ręką na przeprosiny i to by było na tyle. Normalnie takiemu to bym kulasy poprzetrącał żeby juz więcej za kółko nie siadał. od kilku dni w poznaniu jest masakra slisko!!! niby temp na plusie ale niewazne o ktorej godzinie, w dzien czy wieczorem... non stop mi sie trakcja pali i abs wali w pedal... a w zakretach fajnie zarzuca dupka [br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 18:15_________________________________________________i znowu wszystkich gdzies wywialo... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 no czytałem.... myslę że się jakoś zgadamy ...w sobotę napisze jak z czasem bo dopiero teraz jestm wolny po pracy ...
variocustoms Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Haj, tylko 3 strony napisaliście, słabo. Ślisko jest ale nie przez niskie temperatury tylko przez brud-maź, stałem w korku w Swarzędzu przy ETC bo ktoś komuś d*pę przestawił. Radzę trzymać dystans dojeżdżając do skrzyżowania bo można na pieska się zabawić hihi a potem problemy
Madas Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 wczoraj na wysokości VW w antoninku ul,Warszawska chyba .....gość tak przyjebał w dupe golfa że skasował cały przód a w golfie szyba z przodu poszła w 3 d*py... już nie wspomnę o tym że bagażnika się pozbył
variocustoms Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Sezon na pieska się dopiero zaczyna, ja też już nie dziskuję, teraz jazda ala LANS
Rekomendowane odpowiedzi