fantastic Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 czesc Macieju , u mnie sloneczko narazie swieci tylko nie wiem jak dlugo . wczoraj swiecilo tez przez 2h reszte dnia grad napier....... kiedy zawitasz w PL
blind1 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 czesc Macieju , u mnie sloneczko narazie swieci tylko nie wiem jak dlugo . wczoraj swiecilo tez przez 2h reszte dnia grad napier....... kiedy zawitasz w PL quwa dopiero koniec czerwca tak na urlopik, moze w maju urwe sie na pare dni bo musze na komunie wpasc do chrzesniaka [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 08:56_________________________________________________ale w maju to samolotem smigne w jedna i druga. wiec jak bedzie jakis spocik akurat to dotelepie sie corsa [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:03_________________________________________________Ty rozumiem byczysz sie juz w domku?
fantastic Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ty rozumiem byczysz sie juz w domku? niestety [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:11_________________________________________________nie moge tak tyrać - jestem na to już za stary :gwizdanie:
blind1 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ty rozumiem byczysz sie juz w domku? niestety [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:11_________________________________________________nie moge tak tyrać - jestem na to już za stary :gwizdanie: ja chcialem juz po podstawowce isc na rente ale sie quwy nie zgodzily [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:15_________________________________________________dobla ja musze spidalac, milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:17_________________________________________________narson
fantastic Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ty rozumiem byczysz sie juz w domku? niestety [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:11_________________________________________________nie moge tak tyrać - jestem na to już za stary :gwizdanie: ja chcialem juz po podstawowce isc na rente ale sie quwy nie zgodzily [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:15_________________________________________________dobla ja musze spidalac, milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:17_________________________________________________narson 3 maj sie ramy cobyś nie spadł :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Bramki można ominąć jadąc z Poznania przez Wrześnię na Konin 92 i za Słupcą wskoczyć na A2, czasami z nudów tak robiłem, tj. omijałem 2gą bramkę, ale dla posiadacza A3, 24 zł i przejazd z Poznania do Konina w 40 min to chyba nie problem, czasami na bramkach fajne kasjerki są bramkę - bo tej w poznaniu nie ominiesz, Ominiesz nie jadąc autostradą ew. śmigając na Wrześnię 92ką[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 00:42_________________________________________________BTW nie ma sensu jechać autostradą z Poznania do Wrześni, nie zaoszczędzi się za bardzo na czasie ale na kasie TAK jak chcesz ominąć bramkę pod Poznaniem to na Wrześnie lecisz jak napisał Bartek - 92-ką. Jak chcesz ominąć następną, to wjeżdżając na autostradę we Wrześni musisz z niej zjechać na Słupce.[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:50_________________________________________________ dzine dobry no to sobie pospalem ja mam dzisiaj wolne a obudziłem się o 9
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ja mam dzisiaj wolne a obudziłem się o 9 no to zawsze wqrza. wlasnie nikus, gdzie ty staconujesz w SKP? niedlugo sie musze pojawic swoja furmanka po stempelek
Piechol Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Bramki można ominąć jadąc z Poznania przez Wrześnię na Konin 92 i za Słupcą wskoczyć na A2, czasami z nudów tak robiłem, tj. omijałem 2gą bramkę, ale dla posiadacza A3, 24 zł i przejazd z Poznania do Konina w 40 min to chyba nie problem, czasami na bramkach fajne kasjerki są ja przeważnie jeżdżę z Winograd to się wbijam obwodnicą i wylatuje w Antoninku i jest ok, ale dzisiaj odbieram dziewczynę z Ławicy i nie chce mi się pchać przez cały Poznań a co do 24 zł to tyle mnie kosztuje cały przejazd do chaty i tak w Słupcy zjeżdżam zawsze, bo jadę przez Kleczew jeszcze
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 wlasnie nikus, gdzie ty staconujesz w SKP? niedlugo sie musze pojawic swoja furmanka po stempelek www.autohelp.pl [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 10:06_________________________________________________ i tak w Słupcy zjeżdżam zawsze, bo jadę przez Kleczew jeszcze no do Ślesina raczej inaczej się nie da jak chcesz zaoszczędzić 12zł to musisz lecieć na Wrześnie krajówką nr 92
Piechol Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 no do Ślesina raczej inaczej się nie da jak chcesz zaoszczędzić 12zł to musisz lecieć na Wrześnie krajówką nr 92 co się nie da, niektórzy jeżdżą przez Konin pojade dzisiaj autostradą do Słupcy, tylko się chciałem upewnić ile mnie bramek czeka przy Poznaniu, bo słyszałem, że są dwie...
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a powiedźcie mi jeszcze, jak się wbije na od Bułgarskiej na A2 w stronę Konina to przy Poznaniu będę miał 1 czy 2 bramki? btw. jak chcesz chcesz wjechac na autostrade od str bulgarskiej, przeciez nigdzie sie nie krzyzuja?
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 z Poznania do Konina masz 2 bramki... chyba nawet do Strykowa już później żadnej nie ma. i z Poznania do Nowego Tomyśla jest jedna.
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 no do Ślesina raczej inaczej się nie da jak chcesz zaoszczędzić 12zł to musisz lecieć na Wrześnie krajówką nr 92 co się nie da, niektórzy jeżdżą przez Konin pojade dzisiaj autostradą do Słupcy, tylko się chciałem upewnić ile mnie bramek czeka przy Poznaniu, bo słyszałem, że są dwie... kolo poznania jest tez bramka na odcinku buk - glogowska blizej glogowskiej
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 kolo poznania jest tez bramka na odcinku buk - glogowska blizej glogowskiej tj właśnie w kierunku na Nowy Tomyśl
Piechol Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a powiedźcie mi jeszcze, jak się wbije na od Bułgarskiej na A2 w stronę Konina to przy Poznaniu będę miał 1 czy 2 bramki? btw. jak chcesz chcesz wjechac na autostrade od str bulgarskiej, przeciez nigdzie sie nie krzyzuja? czepialski :gwizdanie: poradzę sobie jakoś
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 kolo poznania jest tez bramka na odcinku buk - glogowska blizej glogowskiej tj właśnie w kierunku na Nowy Tomyśl nie koniecznie, moze byc na kierunku poznan, gdy jedziesz od str buku
Rekomendowane odpowiedzi