drosdek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 zapytaj Bartka on może mieć no tak ale z nim to się najwcześniej będę widzieć na spocie bo to Wrześni mi nie po drodze... no chyba, że ewentualnie jak popsuję i nie uda mi się kupić to może podrzuci mi na spota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 też mam dobrego elektryka z 20-to letnim doświadczeniem w grupie VAG (konkretniej SEAT) a co do zabezpieczeń auta... kumpel uratował kiedyś swoje przed kradzieżą wysuwając wtyczkę z pompy wtryskowej... złodzieje nie doszli dlaczego nie odpalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 też mam dobrego elektryka z 20-to letnim doświadczeniem w grupie VAG (konkretniej SEAT) a co do zabezpieczeń auta... kumpel uratował kiedyś swoje przed kradzieżą wysuwając wtyczkę z pompy wtryskowej... złodzieje nie doszli dlaczego nie odpalił no ciekawe... może ewentualnie mieć ukryty przełącznik zapłonu... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no ciekawe... może ewentualnie mieć ukryty przełącznik zapłonu... :gwizdanie: tylko taki "psztyczek" jest do rozpracowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_P Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ale z tą wtyczką to niezły numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no ciekawe... może ewentualnie mieć ukryty przełącznik zapłonu... :gwizdanie: tylko taki "psztyczek" jest do rozpracowania... tak naprawdę wszystko jest do rozpracowania... jeśli mają na to czas... ale jeśli nie mają i chcą standardowo auto uruchomić i nie mogą to je otwarte zostawiają... wiesz... jeśli mają czas to laweta idzie w ruch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_P Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 u mnie na Grunwaldzkiej lawetka raczej nie wchodzi w grę trudno by było im być niezauważonym[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:49_________________________________________________zresztą po mojej juchcie policja jakoś wzmożyła patrole u nas, bo zaczęli się sporo kręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 u mnie na Grunwaldzkiej lawetka raczej nie wchodzi w grę trudno by było im być niezauważonym[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:49_________________________________________________zresztą po mojej juchcie policja jakoś wzmożyła patrole u nas, bo zaczęli się sporo kręcić dopiero po.... :gwizdanie: no tak wstyd jak pod ich mordą auto ginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_P Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 tak mnie słuchy doszły, że na następny dzień po mojej poleciała następna A3[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:53_________________________________________________może dlatego chwilowo (pewnie) ich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 auta tak naprawdę nie giną bez powodu.... jak ginie jedno auto to za chwile ginie kolejne... zazwyczaj to jest większe zlecenie i ginie kilka aut... no chyba, że chodzi np o jakiegoś "wypasa" który jest śledzony przez długą drogę i ginie jak jest pozostawiony na dłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_P Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 normalnie cholera mnie bierze jak sobie o tym pomyślę bramę to chyba sobie na noc pod napięcie podłączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 po szkodzie zawsze ich pełno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 normalnie cholera mnie bierze jak sobie o tym pomyślę bramę to chyba sobie na noc pod napięcie podłączę tylko nie zapomnij wyłączyć jak rano będziesz szła do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_P Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ha ha ha [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________u mnie jak samochód już poleciał to teraz policji pełno, Solid przyniósł swoje ulotki bogactwo urodzaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 u mnie jak samochód już poleciał to teraz policji pełno, Solid przyniósł swoje ulotki bogactwo urodzaju może to Solid zwinął.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_P Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 tak się przez moment zastanawiałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ok...miło się gada, ale na mnie pora spokojnej wszystkim.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja dokończę browara i też spadam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_P Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nawzajem ja też się zwijam dobrej nocy wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolowoj Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 SŁuchajcie mam ogromną prośbę.Mój avancik b5 będzie zmieniał koła na 17'' aktualnie mam 15''. Aby autko nie wyglądało śmiesznie chciałbym zmienić sprężynki w aucie, aby obniżyć troszkę. Nic innego nie che zmieniać, więc byłyby założone na seyjne zawieszenie, wieć gdyby mógł ktoś przesłać mi jakieś przykładowe aukcje z takimi spręzynkami za rozsadną cene bo jak narazie nie mam pojecia jak znaleść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi