blind1 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 dobberczak [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 07:18_________________________________________________ Witam, Nie miałem kiedy zajrzec wczesniej. Dzieki za spota. Kameralnie, ale wporzo. Zaczynam juz po nickach rozpoznawac osoby z realu. Tak lepiej. Hej blind1, jak tam korzonki? dalej nap... ? nara czesc Bartas , juz lepiej. w poniedzialek bylem po zastrzyk wiec odwiedzilem rowniez lekarza, zapodal dwa koksy i ketonal i juz jest znacznie lepiej [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 07:21_________________________________________________ doble, doble Michu
malutka:) Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 cześć :> czesc malenstwo co za ukłon...niżej sie nie da?
Adas Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 cześć :> czesc malenstwo co za ukłon...niżej sie nie da? "nizej" to co innego sie robi chyba ze to Ja taki malo kumaty jestem i nie zczailem ze o to chodzilo
blind1 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 cześć :> czesc malenstwo co za ukłon...niżej sie nie da? niestety nie bo mi brzuch przeszkadza [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 08:01_________________________________________________ cześć :> czesc malenstwo co za ukłon...niżej sie nie da? "nizej" to co innego sie robi czesc Adas , kope czasu. ales wyrosl
malutka:) Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 cześć :> czesc malenstwo co za ukłon...niżej sie nie da? "nizej" to co innego sie robi jeszcze sie dobrze nie obudził a już głupoty po głowie chodzą ...braki masz czy jak ??? :gwizdanie:
Adas Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 cześć :> czesc malenstwo co za ukłon...niżej sie nie da? "nizej" to co innego sie robi jeszcze sie dobrze nie obudził a już głupoty po głowie chodzą ...braki masz czy jak ??? :gwizdanie: z rana to jak znalazl Adas a ty w pracy? juz po :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 cześć :> czesc malenstwo co za ukłon...niżej sie nie da? "nizej" to co innego sie robi jeszcze sie dobrze nie obudził a już głupoty po głowie chodzą ...braki masz czy jak ??? :gwizdanie: z rana to jak znalazl Adas a ty w pracy? juz po :gwizdanie: bo na prezesów to robole zapierdzielają
Adas Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 cześć :> czesc malenstwo co za ukłon...niżej sie nie da? "nizej" to co innego sie robi jeszcze sie dobrze nie obudził a już głupoty po głowie chodzą ...braki masz czy jak ??? :gwizdanie: z rana to jak znalazl Adas a ty w pracy? juz po :gwizdanie: bo na prezesów to robole zapierdzielają przepraszam bardzo, Ja od 4:50 na nogach a Ty ?
malutka:) Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 cześć :> czesc malenstwo co za ukłon...niżej sie nie da? "nizej" to co innego sie robi jeszcze sie dobrze nie obudził a już głupoty po głowie chodzą ...braki masz czy jak ??? :gwizdanie: z rana to jak znalazl Adas a ty w pracy? juz po :gwizdanie: bo na prezesów to robole zapierdzielają przepraszam bardzo, Ja od 4:50 na nogach a Ty ? a ja godzine później i co z tego?
malutka:) Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 to z tego ze Ja tu nie widze prezesow sie nie unoś za dużo
Adas Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 a tak wogole to jak tam ? komu zalalo chalpe ?
blind1 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 cześć :> czesc malenstwo co za ukłon...niżej sie nie da? "nizej" to co innego sie robi jeszcze sie dobrze nie obudził a już głupoty po głowie chodzą ...braki masz czy jak ??? :gwizdanie: z rana to jak znalazl Adas a ty w pracy? juz po :gwizdanie: no tak , rozumiem . nowy personel?[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 08:21_________________________________________________ cześć :> czesc malenstwo co za ukłon...niżej sie nie da? "nizej" to co innego sie robi jeszcze sie dobrze nie obudził a już głupoty po głowie chodzą ...braki masz czy jak ??? :gwizdanie: z rana to jak znalazl Adas a ty w pracy? juz po :gwizdanie: bo na prezesów to robole zapierdzielają no cos w tym malenstwo jest [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 08:23_________________________________________________ a tak wogole to jak tam ? komu zalalo chalpe ? moja stoi na gorce no i do warty mam kawalek wiec sie narazie nie obawiam [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 08:25_________________________________________________ok, zawijam sie [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 08:35_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 08:36_________________________________________________narson
Rekomendowane odpowiedzi