Rako Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 macie pakiet kilkuset minut gratis a ustaliłeś to z twoim przełożonym ??
malutka:) Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 macie pakiet kilkuset minut gratis a gdzie to można wykorzystać ??
drosdek Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 macie pakiet kilkuset minut gratis a gdzie to można wykorzystać ?? a gdzie byś chciała? na spocie było wykorzystywane Rako jaki przełożony ??
Rako Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 macie pakiet kilkuset minut gratis a gdzie to można wykorzystać ?? a gdzie byś chciała? na spocie było wykorzystywane Rako jaki przełożony ?? no jak jaki....Madas rzecz jasna
malutka:) Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 macie pakiet kilkuset minut gratis a gdzie to można wykorzystać ?? a gdzie byś chciała? na spocie było wykorzystywane Rako jaki przełożony ?? na forum już dawno przegadałam
drosdek Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 macie pakiet kilkuset minut gratis a gdzie to można wykorzystać ?? a gdzie byś chciała? na spocie było wykorzystywane Rako jaki przełożony ?? na forum już dawno przegadałam na forum to masz sms-y a na spotach masz darmowe minuty a z tych nie korzystasz
malutka:) Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 macie pakiet kilkuset minut gratis a gdzie to można wykorzystać ?? a gdzie byś chciała? na spocie było wykorzystywane Rako jaki przełożony ?? na forum już dawno przegadałam na forum to masz sms-y a na spotach masz darmowe minuty a z tych nie korzystasz poprawie sie dobrze ??
drosdek Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 macie pakiet kilkuset minut gratis a gdzie to można wykorzystać ?? a gdzie byś chciała? na spocie było wykorzystywane Rako jaki przełożony ?? na forum już dawno przegadałam na forum to masz sms-y a na spotach masz darmowe minuty a z tych nie korzystasz poprawie sie dobrze ?? no nie wiem nie wiem.... musisz jakoś przekonać, że mówisz prawdę
malutka:) Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 macie pakiet kilkuset minut gratis a gdzie to można wykorzystać ?? a gdzie byś chciała? na spocie było wykorzystywane Rako jaki przełożony ?? na forum już dawno przegadałam na forum to masz sms-y a na spotach masz darmowe minuty a z tych nie korzystasz poprawie sie dobrze ?? no nie wiem nie wiem.... musisz jakoś przekonać, że mówisz prawdę prawde to ja powiem jak sie pomyle :polew:
drosdek Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 macie pakiet kilkuset minut gratis a gdzie to można wykorzystać ?? a gdzie byś chciała? na spocie było wykorzystywane Rako jaki przełożony ?? na forum już dawno przegadałam na forum to masz sms-y a na spotach masz darmowe minuty a z tych nie korzystasz poprawie sie dobrze ?? no nie wiem nie wiem.... musisz jakoś przekonać, że mówisz prawdę prawde to ja powiem jak sie pomyle :polew: tak właśnie myślałem, zła kobieta z Ciebie [br]Dopisany: 30 Maj 2010, 21:36_________________________________________________dobra spadam... miłego wieczoru dla wszystkich
Rako Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 kurde byle do tego 3-dniowego zjazdu ...Napiłbym sie kurw...z Wami
malutka:) Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 kurde byle do tego 3-dniowego zjazdu ...Napiłbym sie kurw...z Wami nie masz tyle siły
Rako Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 kurde byle do tego 3-dniowego zjazdu ...Napiłbym sie kurw...z Wami nie masz tyle siły to się okaże
Rako Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 najpierw sie z jednego wywiąż spoko jakoś się to wszystko ogarnie za jednym zamachem
Vito_ Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Dzięki za spota wszystkim Oby do następnego, a na karty wpadne, ale pewno tylko kibicować, po tym jak mnie mechanik wykasuje
Madas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 dzieki za spota fajnie było kurcze o której dojechałeś
Rekomendowane odpowiedzi