Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie do pracy się wybierał :naughty:

już był w pracy :)

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to rzeczywiście ranny ptaszek z Ciebie :)[br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 21:53_________________________________________________

Idę żonkę poprzytulać :>

:hi: :hi:
Opublikowano

to rzeczywiście ranny ptaszek z Ciebie :)[br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 21:53_________________________________________________

Idę żonkę poprzytulać :>

:hi: :hi:

ciekawe czyją on poszedł przytulać żonkę :D

zaraz tam ranny .. w tym tygodniu trochę szaleję żeby popołudnia z audi spędzić ;)

na TVP1 zabawny film leci ;)

Opublikowano

widzę że mody Cię wciągają :naughty::evil:

Opublikowano

widzę że mody Cię wciągają :naughty::evil:

zaraz mody .. dzisiaj zjarałem odkurzacz piorący .. szybka akcja z nowym silnikiem ..

może jutro coś popierzemy - jak położyłem tylne oparcia to się przestraszyłem jaki mam bagażnik brudny :D

Opublikowano

to ciekawe jaki ja będę miał syf :kwasny:

Opublikowano
:hi: śmigałem dzisiaj nową E klasą 350 CDI i powiem tak, środek OK ale reszta to TYLKO AUDI !, MB ma V6 którego prawie nie słychać jak V6, raczej jak R4, Audi ma jednak lepszy dźwięk nie mówiąc o lepszym ciągu 3.0 TDI 240 KM
Opublikowano

to ciekawe jaki ja będę miał syf :kwasny:

oj Madas, Madas ... zdaje się, że syf to kiepska sprawa ... :kox:

Opublikowano

:hi: śmigałem dzisiaj nową E klasą 350 CDI i powiem tak, środek OK ale reszta to TYLKO AUDI !, MB ma V6 którego prawie nie słychać jak V6, raczej jak R4, Audi ma jednak lepszy dźwięk nie mówiąc o lepszym ciągu 3.0 TDI 240 KM

no to mi by się podobał cicho i niewidocznie ;)

Opublikowano

doberczak :hi:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 07:30_________________________________________________ale naskrobaliscie wczoraj :shocked:, az nie moge uwierzyc :good:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 07:37_________________________________________________ide po kawcie :kawa:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 07:48_________________________________________________wstawac spiochy, szkoda dnia :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 07:57_________________________________________________spidalam do pracy , milego dzionka zycze[br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 08:06_________________________________________________narson

Opublikowano

doberczak :hi:[br]

kurde dzisiaj nie dąłem rady .. ale wczoraj o 2am skończyłem paczowanko ;)

Opublikowano

cześć :hi:

Opublikowano

a prowadzenie ? Ja jestem mega napalony na nowa E, ale nie jechalem.. :wink4: tylko Mi sie marzy E 500 coupe.. :kox:

Opublikowano

cześć Azunia :hi: