Pepin Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 a ja leczę anginę Madas, jak widać pijaństwo służy ... albo nie-pijaństwo nie służy
Piechol Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Pepin jakie masz dokładne wymiary felgi? 8 cali Et 43?
Madas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 a ja leczę anginę Madas, jak widać pijaństwo służy ... albo nie-pijaństwo nie służy to się zgadza ... w tych temperaturach trzeba sobie dogadzać trunkami .... ja nie mogłem
Patrykbor Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 A ja wrażenia panocki ja jestem mile zaskoczony tylko tyle że to mój pierwszy zlot
Madas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 A ja wrażenia panocki ja jestem mile zaskoczony tylko tyle że to mój pierwszy zlot mi ciężko coś więcej powiedzieć ponieważ byłem tylko w sobote .... ale ważne że w końcu poznałem Was osobiście :kox:
Patrykbor Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 A ja wrażenia panocki ja jestem mile zaskoczony tylko tyle że to mój pierwszy zlot mi ciężko coś więcej powiedzieć ponieważ byłem tylko w sobote .... ale ważne że w końcu poznałem Was osobiście :kox: mi najbardziej na tym zależało
Madas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 mi szczerze mówiąc też .... bo nie wiem czy bym przyjechał na sobotę jakbym nie chciał poznać kilka osób osobiście
Pepin Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Pepin jakie masz dokładne wymiary felgi? 8 cali Et 43? jak znajdę jakieś fotki to Ci powiem .. nie mam pojęcia :[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 21:12_________________________________________________Piechol, se powiększyć proszę i poszukać http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/acbd4dc8fbe1b37f.html
zlota1977 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Wielkopolska dzięki za dojazd do Jarosławca Pepin twoja niunia powala Dzięki za miłe towarzystwo zdjęcia z przejazdu wkleje w pózniejszym terminie POzdrawia Kraków
Madas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 spoko Ania nam było również miło :good:
Pepin Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Wielkopolska dzięki za dojazd do Jarosławca Pepin twoja niunia powala Dzięki za miłe towarzystwo zdjęcia z przejazdu wkleje w pózniejszym terminie POzdrawia Kraków Dziękujemy Fajny avatar ...
Piechol Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Piechol, se powiększyć proszę i poszukać http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/acbd4dc8fbe1b37f.html chyba kalkulatorem robiłeś tą fotę widać ET 43 czyli chyba dobrze mi się wydawało może będę miał prośbę kiedyś jak będzie trochę czasu [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 22:03_________________________________________________ :naughty: avatara zobaczyłeś?
Rekomendowane odpowiedzi