Madas Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 natura to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Ufff, kobieta dostała upragnione bułki a ja wreszcie w domku. Dzięki za spota. Ło kurde, nie wiedziałem, że z Konina zapitalałeś kiedyś był jeszcze jeden taki co przyjeżdżał na spoty z daleka ale ostatnio ślad po nim zaginął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Ufff, kobieta dostała upragnione bułki a ja wreszcie w domku. Dzięki za spota. Ło kurde, nie wiedziałem, że z Konina zapitalałeś kiedyś był jeszcze jeden taki co przyjeżdżał na spoty z daleka ale ostatnio ślad po nim zaginął... ostatnio to dużo ludzi ginie i nie przyjeżdzają... wszystko przez te remonty... nie mogą pewnie drogi znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 mówisz o Ive, Adasie czy Azuni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Ło kurde, nie wiedziałem, że z Konina zapitalałeś kiedyś był jeszcze jeden taki co przyjeżdżał na spoty z daleka ale ostatnio ślad po nim zaginął... sepi, zrzedzi ze daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 mówisz o Ive, Adasie czy Azuni Azunia za mojej kadencji była raz, Ive robi swoje gdzie indziej, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 mówisz o Ive, Adasie czy Azuni Azunia za mojej kadencji była raz, Ive robi swoje gdzie indziej, więc... podpowiadaj dalej bo nie kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 ostatnio to dużo ludzi ginie i nie przyjeżdzają... wszystko przez te remonty... nie mogą pewnie drogi znaleźć Jak zaczęli remont wiaduktu na Bałtyckiej to zamiast na obwodnicy znalazłem się na Warszawskiej w kierunku centrum. Dobrze że nawigacje miałem i jakoś mnie poprowadziła na Winogrady, bo tak to umarł w butach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 podpowiadaj dalej bo nie kumam jest turdżikistańczykiem... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Musa co to była za pierda do wygaszania niby silnika - jak to się nazywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 podpowiadaj dalej bo nie kumam jest turdżikistańczykiem... :gwizdanie: kurde a coś bardziej precyzyjnie ... jak wygląda z kim chadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 podpowiadaj dalej bo nie kumam jest turdżikistańczykiem... :gwizdanie: kurde a coś bardziej precyzyjnie ... jak wygląda z kim chadza Głos niczym Pavarotti , lubi kolorowe gatki i lans na 18" pod gimnazjum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 podpowiadaj dalej bo nie kumam jest turdżikistańczykiem... :gwizdanie: rozrysuj - jakis rebus zrob [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 22:17_________________________________________________Adas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 podpowiadaj dalej bo nie kumam jest turdżikistańczykiem... :gwizdanie: kurde a coś bardziej precyzyjnie ... jak wygląda z kim chadza Głos niczym Pavarotti , lubi kolorowe gatki i lans na 18" pod gimnazjum już wiem - :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Dzieki za spota :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 już wiem - :wallbash: [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 22:23_________________________________________________ Dzieki za spota :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Dzieki za spota :hi: spoko Bieniek wpadaj kiedy tylko jesteś w Poznaniu :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 podpowiadaj dalej bo nie kumam jest turdżikistańczykiem... :gwizdanie: kurde a coś bardziej precyzyjnie ... jak wygląda z kim chadza Głos niczym Pavarotti , lubi kolorowe gatki i lans na 18" pod gimnazjum to Mnie podsumował j**any [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 22:46_________________________________________________i poprawka, to były spodenki [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 22:50_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 to Mnie podsumował j**any [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 22:46_________________________________________________i poprawka, to były spodenki [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 22:50_________________________________________________ jak co moge je zwizualizowac [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 23:35_________________________________________________ Musa co to była za pierda do wygaszania niby silnika - jak to się nazywa? silownik klapy gaszacej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 to Mnie podsumował j**any [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 22:46_________________________________________________i poprawka, to były spodenki [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 22:50_________________________________________________ jak co moge je zwizualizowac [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 23:35_________________________________________________ Musa co to była za pierda do wygaszania niby silnika - jak to się nazywa? silownik klapy gaszacej mam pokazać na metce nazwę spodenki po angielsku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi