CHRISMEN Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Zwinęli mi w nocy auto - AUDI A4 B6 KOMBI - PZ 8535U jakby ktoś coś widział, please... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 dobry , jak widze nie dla wszystkich [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 08:15_________________________________________________ Zwinęli mi w nocy auto - AUDI A4 B6 KOMBI - PZ 8535U jakby ktoś coś widział, please... quwa ze takie k....... chodza po ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 spadam, milego dzionka zycze[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 08:32_________________________________________________narson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Zwinęli mi w nocy auto - AUDI A4 B6 KOMBI - PZ 8535U jakby ktoś coś widział, please... Wspolczuje :wallbash: Znam ten bol.... Czyje b5 widzialem w sobote w nocy w okolicach rynku?? Wracalem z imprezy. Siwe b5 avant z ramkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 NORMALNIE, za***ać SKURWIELI !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Zwinęli mi w nocy auto - AUDI A4 B6 KOMBI - PZ 8535U jakby ktoś coś widział, please... kuurwa co jest ... znowu się zaczyna :thumbdown: :wallbash: [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 13:28_________________________________________________Chris współczuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom89 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Witam, zna ktoś może dobrego mechanika który by mi pomógł znaleźć przyczynę drgania i buczenia? Typu sprawdzi erg, plecionkę, dwumasa itp. Niestety natrafiam na samych kiepskich... Ostatni stwierdził, że każdy by chciał mieć tak cichy samochód A druga sprawa może ktoś miał już taki problem, mianowicie wymieniłem klocki i tarcze z przodu i podczas hamowania przy samym prawie już zatrzymaniu słychać jakby się ścierały (nie wiem jak to opisać jakby kamyczki dostały się, coś w tym stylu). Mechanik sprawdzał i niby klocki i tarcze są ok. Nie wspomnę, że piszczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Siemanko czy to ktoś od nas miał "wejście smoka " http://www.youtube.com/watch?v=064T4F1M5oc&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Witam, zna ktoś może dobrego mechanika który by mi pomógł znaleźć przyczynę drgania i buczenia? Typu sprawdzi erg, plecionkę, dwumasa itp. Niestety natrafiam na samych kiepskich... Ostatni stwierdził, że każdy by chciał mieć tak cichy samochód A druga sprawa może ktoś miał już taki problem, mianowicie wymieniłem klocki i tarcze z przodu i podczas hamowania przy samym prawie już zatrzymaniu słychać jakby się ścierały (nie wiem jak to opisać jakby kamyczki dostały się, coś w tym stylu). Mechanik sprawdzał i niby klocki i tarcze są ok. Nie wspomnę, że piszczą... Ad.1 http://rankingwarsztatow.pl/szczegoly_warsztatu.php?id=21812 Wojtek - możesz się powoływać na czarne Audi 3.0TDI (niestety wyprowadzili się poza Poznań - nie znam nowego adresu - wcześniej byli na Kopaninie) W Poznaniu Nikuś ma kogoś na Grunwladzie[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 15:33_________________________________________________ Siemanko czy to ktoś od nas miał "wejście smoka " http://www.youtube.com/watch?v=064T4F1M5oc&feature=related jedyne kabrio jakie kojarzę ma Dziubal ze Style, ale jest srebrne i nie S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom89 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 W Poznaniu Nikuś ma kogoś na Grunwladzie Podziękuję... Byłem i jak wymieniał mi sprzęgło w lagunie to zerwał linkę od prędkościomierza i tłumaczył że była zardzewiała, a nigdzie nie było rdzy. Następnie jak pedał chodził ciężko to twierdził, że linka od sprzęgła jest do wymiany, a nawet jej nie sprawdził co oczywiście nie było prawdą. Jak byłem audiczką żeby te właśnie buczenie itp. poszukał i wyregulował drzwi oraz poprawił wtyczkę od air baga to tylko wtyczkę ruszył, a reszty nie... Ale dzięki za namiary. P.S W okolicach Poznania też mogą być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 P.S W okolicach Poznania też mogą być. To w linku masz aktualną komórkę do Wojtka, a warsztat gdzieś za autostradą w kierunku na Katowice. http://rankingwarsztatow.pl/szczegoly_warsztatu.php?id=21812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Pepin listonosz coś przytargał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 elo widzę ze czekacie na fotografa - czekacie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 elo widzę ze czekacie na fotografa - czekacie :gwizdanie: ja już dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 elo widzę ze czekacie na fotografa - czekacie :gwizdanie: ja już dostałem i ile kosztowała Cię portretówka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Pepin listonosz coś przytargał ? Nadal nic ... właśnie dzwoniłem do domu, może mam lepszy wosk i pochłaniam wiązkę pomiarową .. polecam Collonite - a nie jakieś Magłajersy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Pepin listonosz coś przytargał ? Nadal nic ... właśnie dzwoniłem do domu, może mam lepszy wosk i pochłaniam wiązkę pomiarową .. polecam Collonite - a nie jakieś Magłajersy a tak właśnie się zastanawiałem co Ci się tak świeci... ta tablica :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 z Wawki wróciłem ze szkolenia, prysznic i idziemy się integrować dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 z Wawki wróciłem ze szkolenia, prysznic i idziemy się integrować dalej a ten znowu pije [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 18:00_________________________________________________Ja spadam z roboty do chaty wiec... narson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi