Musashi Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 to sa skutki jezdzenia zderzak w zderzak byscie zachowali bezpieczny odstep strzelilo by jednego powiedział ten co na zakopiance wyprzedzał na podwójnej ciągłej tira :gwizdanie: zapomniales dodac, ze na zakrecie i bez popowiadania via CB ..... a czy ja dostalem mandat? :gwizdanie: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ja jechałem za Adasiem a za mną Bart-S... jak powiedzieliście że błysło to spojrzałem na licznik i miałem ok 90km/h czyli rzeczywiste jakieś ok 80 więc może dlatego nie dostałem... albo jeszcze nie doszło do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 jakieś plastikowe g.. mam do Twojego g... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 pod górkę i na zakręcie PS. Nikuś jechał z tyłu i zdążył usłyszeć ALARM a no wlasnie a co z tym alarmem???? [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 22:36_________________________________________________ ja jechałem za Adasiem a za mną Bart-S... jak powiedzieliście że błysło to spojrzałem na licznik i miałem ok 90km/h czyli rzeczywiste jakieś ok 80 więc może dlatego nie dostałem... albo jeszcze nie doszło do mnie wolniej jechales to wolniej poczta dochodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 tam było ograniczenie 70 więc jeśli przekroczyłem tylko o 10km to może nie przyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 nie no Nikuś na bank przyhamował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witajcie Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 czesc Marcin, co tam? juz w pracy czy jeszcze przed?[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 08:16_________________________________________________wpadasz teraz na spota?[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 08:20_________________________________________________ja spidalam do pracy, milego dzionka zycze[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 08:28_________________________________________________narson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 cześć :hi:[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 09:38_________________________________________________ponuro na zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 no i zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 tego nie wiem bo jeszcze nie ruszałem się z chaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 tam było ograniczenie 70 więc jeśli przekroczyłem tylko o 10km to może nie przyjdzie... Nikuś .. radar był ustawiony na 90++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 to mnie raczej ominęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 to mnie raczej ominęło no ja jeszcze trochę poczekam ale może też ... ale budżet $$$ i nastawienie już był przygotowany od zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ponuro na zewnątrz chyba w luboniu [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 14:09_________________________________________________ ... ale budżet $$$ i nastawienie już był przygotowany od zlotu poszalejesz :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ... ale budżet $$$ i nastawienie już był przygotowany od zlotu poszalejesz :naughty: zatankuje do pełna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 no w Luboniu czarne chmury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ... ale budżet $$$ i nastawienie już był przygotowany od zlotu poszalejesz :naughty: zatankuje do pełna no, starczy na 2 x jack daniels :naughty: [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 16:58_________________________________________________ no w Luboniu czarne chmury a u nas blekitna laguna [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 16:58_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164381.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi