Adas Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Widziałem dzisiaj Andrzeja Niemczyka jak przyszedł do fryzjera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 szukam dobrego lakiernika ale nie za drogiego, polecacie kogoś? mam klapę na pakę do pomalowania w metalicu i nie może spieprzyć sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 doberczak [br]Dopisany: 25 Październik 2010, 22:28_________________________________________________co tam lotry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 dzien doberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 dobry z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 co tamŁukaszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 A powoli leci kawe spijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 szukam dobrego lakiernika ale nie za drogiego, polecacie kogoś? mam klapę na pakę do pomalowania w metalicu i nie może spieprzyć sprawy pogadaj z Bart-Sem ... a jak maluje możesz mój zderzak, listwy i dokładki obejrzeć .. tyle że u mnie nie był metalik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 szukam dobrego lakiernika ale nie za drogiego, polecacie kogoś? mam klapę na pakę do pomalowania w metalicu i nie może spieprzyć sprawy bartek maluje u tego samego gościa co ja - też go moge polecić, zna sie chłop na rzeczy, chcociaż na przednim zderzaku po półtora roku użytkowania mam odpryski to itak stwierdzam że jest najlepszy jak do tej pory malował mi auta. cena za pojedyńczy element ok 250pln chociaż nie wiem czy coś sie nie zmieniło bo ostatnio w zeszłym roku mi malował motor. 300 pln wziął za cały czyli 3 elementy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Dzięki, zagadam z Bart-sem, u mnie jeden element ale 1,8 x 2 metra więc nie mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 ja 250PLN zapłaciłem za przedni zderzak i dokładkę S-line tył listwy drzwiowe dolne zrobił za 100PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 co patrzysz z za okularów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 co patrzysz z za okularów slonce razi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 mi za malowanie klapy o powierzchni boiska policzył 500 więc zadowalająco, muszę jednak wcześniej kupić zamek, wie ktoś gdzie sprzedają klamki ew. zamki do ciężarówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 mi za malowanie klapy o powierzchni boiska policzył 500 więc zadowalająco, muszę jednak wcześniej kupić zamek, wie ktoś gdzie sprzedają klamki ew. zamki do ciężarówek? np tu http://www.4osie.pl/ sorry vario nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 http://www.autoanything.com/GenericPages/ProductImage.aspx?GroupID=3199&ImageID=7869&ProductID=2797 coś w tym stylu[br]Dopisany: 26 Październik 2010, 19:59_________________________________________________niestety nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi