Młodzik Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 dobra pany! ja spadam. szczęśliwego nowego i miłej zabawy
Musashi Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 no to imlej zabawy [br]Dopisany: 31 Grudzień 2008, 18:36_________________________________________________ koleżanka, szklanka i kochanka :gwizdanie: nie lapiecie?
nike21 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 nie znam tekstu... [br]Dopisany: 31 Grudzień 2008, 19:27_________________________________________________ja juz zmykam... do jutra lub do piatku nie wiem kiedy skoncze chlac
Musashi Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 wszystkiego najlepszego w nowym roku dla was wszystkich zdrowia, milosci i kasy... ...i oby ekipa nam sie tak wspaniale rozwijala jak do tej pory
Madas Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Witam wszystkich w nowy rok Jak tam po imprezkach Nike gratuluje :gwizdanie:
pawlik79 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 część adam. Ja nowy rok powitałem kompotem z truskawek. Ledwo co wytrzymałem do 24. Jak tak patrzyłem to słabo strzelali w luboniu, sporadycznie widziałem jak jakaś rakieta leci w powietrze.
Madas Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 no w sumie w Luboniu wielkich fajerwerków nie było ..... ja sobie z córeczką i żoną spędziłem miły wieczór ...no i u sąsiadów na chwile byliśmy ...i jest spoko
nike21 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 dzieki Adam :> jutro zrobie przelew wiec mysle ze w poniedzialek tez bede na rozowo :gwizdanie: my jeszcze pijemy-dzisiaj robimy after i do jutra dajemy czadu! pozdro ode mnie, mlodego i Bartka
Madas Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 dzięki chłopaki i dzieki za pamięć wczoraj w nocy ....mile mnie zaskoczyliście
nike21 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 o kolegach sie pamieta :> czekamy na kolejnego sylwka-tego obiecanego u Ciebie... :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Styczeń 2009, 18:18_________________________________________________a planujesz remont?? bo tutaj lampa padla, elewacja do malowania, i straty osobiste (siniaki, bole miesni) ale bole glowy przedewszystkim [br]Dopisany: 01 Styczeń 2009, 18:19_________________________________________________dobra mykam pic dalej... do jutra
Madas Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 będę planował ale nie na chacie bo 46m to trochę nie realne ..... mam prawie rok żeby coś wymyślić
variocustoms Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Siemka w 2009 - fajnie biało się zrobiło nigdy nie byłem tak trzeźwy w sylwestra Pozdro
Madas Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Siemka w 2009 - fajnie biało się zrobiło nigdy nie byłem tak trzeźwy w sylwestra Pozdro Vario jechałem dzisiaj koło Ciebie ul. Leszka ...pozdrawiam
pawlik79 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 adam jutro dam tobie znać o której z młodym byście mogli podjechac. Oczywiście jak będę w stanie dojść do samochodu. Dziś zrobiłem mały spacer po dworze i tak nie za dobrze ze mną było, szybko opadłem z sił. Na parking do auta mam kawałek drogi. Pierwszy śnieg a moje quattro nie żyje. Co gorsza obawiam się że nie będę w stanie w obecnym stanie poszaleć za kierownicą.
Madas Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Paweł pewnie że daj znać wpadniemy i odpalimy Ci furkę a Ty odpoczywaj....a Quattro jeszcze nie raz wypróbujesz
Rekomendowane odpowiedzi