Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2,2-2,3 może być ale to już maks... można u Was płacić w ratach?

12" odpada bo raz ze za mały a dwa ze nie ma napędu w sobie

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co tam panowie o czym idzie szydera :chytry:

Opublikowano

co tam łotry[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 22:45_________________________________________________spadam do wyrka, narson

Opublikowano

ja też spadam bo padam :naughty::decayed:

Opublikowano

co tam łotry[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 22:45_________________________________________________spadam do wyrka, narson

:decayed:
Opublikowano

Piechol ja założyłem do swojej eski na przód zimmermany nacinane nawiercane, kumpel też takie katował w preludzie długi czas i powiem Ci super zadowoleni byliśmy :>

Opublikowano

Piechol ja założyłem do swojej eski na przód zimmermany nacinane nawiercane, kumpel też takie katował w preludzie długi czas i powiem Ci super zadowoleni byliśmy :>

ja to zwykłe do mojego strucla założe jak coś :tongue4: ale kurde na tarcze tył trzeba czekać dwa tyg... :thumbdown: a TRW jest na miejscu... :mysli:

Opublikowano

Piechol TRW idzie na pierwszy montaż, Zimmermann ma generalnie nie najlepszą opinię, jak chcesz zainwestować to bierz BREMBO

Opublikowano
:hi: dzięki vario, biorę TRW w takim razie :good:
Opublikowano

doberek :hi:

Opublikowano

a co z tych dwóch bardziej polecasz jeśli chodzi o awaryjność? bo żeby się samsung zj***ł to Ci powiem ze jeszcze nie słyszałem a wszyscy w kolo maja :) asus płyty robi dobre ale do lapkow nie mam przekonania...

samsung ma lepsza grafe i procek :mysli:

a te raty w Sygma są faktycznie 0%?

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Ostatnio to prędzej innego na drugim końcu świata spotkam niż naszego na naszym forum ;)

Poznałem takiego ludka: Mohd Mazli Musa ... a nasz Musa ... :D

Opublikowano

Czołem,

jak się ciesze, że spocik nareszcie i te geby znowu pooglądam. tym razem na świeżym powietrzu. Tylko, że do M1 to dla mnie drugi koniec Poznania.

Pepin, Wielki Szacunek za te 21 km z hakiem. Ja swego czasu biegałem troszku dla zbicia wagi. 5 km to był dla mnie max....

Opublikowano

witam jest ktos wstanie mi pomoc na zlocie bo potrzebował bym zrobić logi a nie mam kabla i oprogramowania a mam problem z turbina i nie jestem pewien co to jest z gory dzieki pozdro :)

Opublikowano

Czołem,

jak się ciesze, że spocik nareszcie i te geby znowu pooglądam. tym razem na świeżym powietrzu. Tylko, że do M1 to dla mnie drugi koniec Poznania.

Pepin, Wielki Szacunek za te 21 km z hakiem. Ja swego czasu biegałem troszku dla zbicia wagi. 5 km to był dla mnie max....

:notworthy:

jeśli chcesz pozbyć się wagi to 5km trochę mało - powyżej 30 minut wysiłku dopiero możesz zacząć spalać tkankę tłuszczową ..

wcześniej tylko cukier ;) .. w dodatku wracasz pobudzony do picia i jedzenia i ciągnie do piwka :D

ale rok temu w maju też było 5-6km ... długa przerwę miałem :D

i powrót ciężki, bo jednak latka lecą, a świadomość zatrzymała się na okresie jak biegałem 15-20km dziennie

zapraszam do biegania, ja starszej młodej kupuję rower i będą wycieczki krajoznawcze pod ostrzałem na poligonie :D

Opublikowano

Witojcie Witojcie :)

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 20:14_________________________________________________doberek z rana :hi:
Opublikowano
:hi: :hi: