Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piechol - oddałeś Madbarowi części ode mnie?

:yes2:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trochę jednak wiało :)

Ja bym poszukał jakiejś spokojniejszej miejscówki :)

Chrismen .. Madbar przyjechał i sam gadał przez 2h :kox:

Bart-s jak chcesz to czasem mogę zabrać laptoka i zostać uczniem dże-vag i trochę Cię odciążyć :)

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 21:50_________________________________________________Vario, jakie rolki kupiłeś ... co sądzisz o tym?

http://allegro.pl/rolki-regulowane-r-30-33-abec5-spokey-709-12-15-i1546288974.html?source=oo

albo to

http://www.sport-shop.pl/rolki-z-wymienna-ploza-skate-ice-rozowe-p-2780.html

Opublikowano

dzieki serdeczne za spota :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

bry z wieczora :hi:

Opublikowano

Ja dotarłem do Poznania koło 18 i widziałem Piechola na skrzyżowaniu Baraniaka i Dymka :) więc pewno już było po spocie

Opublikowano

Ja dotarłem do Poznania koło 18 i widziałem Piechola na skrzyżowaniu Baraniaka i Dymka :) więc pewno już było po spocie

tak mi się wydawało, że znajoma morda się looka na auto :decayed::cool1:

Opublikowano

dzięki za miłe spotkanie, to mój pierwszy spot od prawie roku, miło było zobaczyć wasze twarzyczki :)

Bart-S to nie były pełne możliwości wydechu ale wyobraź sobie jak gada zdrowe V8 (RS4) :) na customowym wydechu

Pepin, rolki podobne jak z tego linku http://allegro.pl/rolki-regulowane-r-30-33-abec5-spokey-709-12-15-i1546288974.html?source=oo twojego :) ale są czarno-białe, podobno wygodne, kupione w Carrefour Franowo cena ok 150 zł, wyglądają całkiem solidnie i rolki są gumowe a nie plastiki jak w większości marketowych, nie są to Rocessy ale chyba złe nie są

Bart-s tu masz RS4 na wydechu takim jak ja mam czyli amerykańskim Magnaflow, jest to jeden z najlepszych wydechów made in USA :)

wklejam link bo nezpośredni nie bangla

a jednak bangla :polew:

Opublikowano

na mnie też robi wrażenie dzwięk auta Vario :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
:polew: jak dziesięcioletnia ciężarówka może ładnie brzmieć :polew:
Opublikowano

:polew: jak dziesięcioletnia ciężarówka może ładnie brzmieć :polew:

:polew: :polew:
Opublikowano

idę w kimę, narka wszyscy

Opublikowano

Ale grzmi - na pewno "non resonated" :good:

Opublikowano

bry :)

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

cześć i czołem :hi: :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Bardzo, bardzo dzięki wszystkim za spota. Do Pepina. Karolku, to że sam gadałem przez dwie godziny to zwykłe oszczerstwo. Co najwyżej godzinę i 50 minut :kox: :kox: :kox:.

Ale aluzja zrozumiana i przyjęta. Na nastepny raz się ograniczę, albo przywiozę w końcu Małżonkę, ona mnie zmityguje. Jeśli komuś uprzykrzyłem czas moim gadulstwem, to szczerze przepraszam, ale tak się cieszyłem, że Was znowu widzę, Paszczaki, że w ten sposób radość wyrażałem. A na poważnie, moja propozycja jest jak najbardziej aktualna. Proponuję kiedyś zrobić jakiś spocik u mnie na ogródku. Niestety fury by musiały zostać poza ogrodzeniem posesji( bo zielona trawka kosztuje mnie masę wysiłku, ale na tarasie miejsca dla nas wszystkich powinno być pod dostatkiem..... :>. Wtedy oczywiście z dzieciakami i żonami. jest piaskownica, mini placyk zabaw, huśtawki, więc pociechy też się nie będą nudzić...[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 09:17_________________________________________________

:)Ummm, no i jeszcze nie jestem głodny ;)

Ty to chyba specjalnie przyjeżdżasz na te spoty po 24h głodówce..... :polew:

Piechol - oddałeś Madbarowi części ode mnie?

oddał, oddał, jak najbardziej...a tylko mnie uświadom, do czego mam być ta duża 10 pinowa wtyka z uszczelnieniem?

Opublikowano

Piaskownica :dance: W końcu będę mógł na legalu poobracać jakieś babki :decayed:

Bartek jeśli chodzi o "gadulstwo" - nikt Ci nie broni (przy Tobie nie ma szans na sytuację w której nie ma o czym gadać :good:). To cały Twój urok i znak rozpoznawczy - tak jak u Pepina czerwone buty i czapka :polew:

...a tylko mnie uświadom, do czego mam być ta duża 10 pinowa wtyka z uszczelnieniem?

Pokaż mi to, bo ja tą paczkę szykowałem jakiś czas temu i nawet nie pamiętam co tam włożyłem :>

Opublikowano

Nieststy nie przywiozłem klamotów do pracy..... Ale z tego co widziałem wczoraj to ona chyba wygląda tak jak ta od podpięcia reflektora...

Opublikowano

Aaaa - ta jest do front PDC (jeśli kiedyś się zdecydujesz :decayed:)