Banan Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 pomyślimy zobaczymy w każdym bądź razie dzięki za zaproszenie a gdzie Ty dokładnie mieszkasz? Poszło PW
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Mussa Ty Szajbusie .. co się z Tobą działo do roboty mnie pogonili o kurcze to dranie nie?
ohkyomoon Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 wystarczy napisać do Hugo albo do Lukaszr z prośbą o zmianę nicka, mamy tu kolegę z WLKP ohky.... i dalej nie wiadomo co, to tak dla ogólnego ułatwienia przecież to się łatwo pisze
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 wystarczy napisać do Hugo albo do Lukaszr z prośbą o zmianę nicka, mamy tu kolegę z WLKP ohky.... i dalej nie wiadomo co, to tak dla ogólnego ułatwienia przecież to się łatwo pisze kopiuj-wklej
Madas Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 ale rzeczywiście niektóre nicki to do zapamiętania masakra
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 ale rzeczywiście niektóre nicki to do zapamiętania masakra a to zalezy czy wiadomo jaka maja geneze
Madas Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 no dokładnie na wakacje gdzieś śmigasz po podróżować ?
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Kopę lat musa [br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 22:49_________________________________________________ no dokładnie na wakacje gdzieś śmigasz po podróżować ? w gory niedlugo, jezeli mnie pytasz
variocustoms Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ja jestem w Niechorzu i kluczyki zatrzasniete w aucie
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ja jestem w Niechorzu i kluczyki zatrzasniete w aucie no to albo tel do klucz serwis albo mlotek ( mniej finezyjnie kamien)
fantastic Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ja jestem w Niechorzu i kluczyki zatrzasniete w aucie vario piłeczka do penisa ziemnego [br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 23:36_________________________________________________ Ja jestem w Niechorzu i kluczyki zatrzasniete w aucie pogoda chyba nie bardzo teraz na wakacje co ? jak tam macie ? ja sledze, mielno-od 29.07 bede
variocustoms Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 w Niechorzu leje deszcz, auto otwarte widełkami do pieczenia kiełbasek nad ogniskiem, ciężko było ale daliśmy radę Nikuś, co do ważniactwa to możesz to źle odbierać, nigdy nie byłem i nie będę ważniakiem, czasami się tam czegoś uczepię ale chyba mam podstawy, jak mało na forum siedzisz to pewnie nie widzisz jak poziom naszego forum spada w sensie retorycznym
Musashi Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 w Niechorzu leje deszcz, auto otwarte widełkami do pieczenia kiełbasek nad ogniskiem, ciężko było ale daliśmy radę chyba wszedzie leje
variocustoms Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 pogoda barowa, niestety nie mam Jacka Danielsa bo dał bym sobie w gardło Musashi kiedy na jakiegoś spota zawitasz ?
Musashi Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 pogoda barowa, niestety nie mam Jacka Danielsa bo dał bym sobie w gardło Musashi kiedy na jakiegoś spota zawitasz ? postaram sie wjechac na najblizszy,
Rekomendowane odpowiedzi