Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz wiem przez co przechodziliście Marcin - Ty i Vario... Najgorsze jest to, że to nie moje auto. Naprawdę moje bym przeżył... a tak... po prostu MASAKRA!

policja zawiadomiona?

Tak, napisał w jego wątku, że wszystkie patrole szukały

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

:wallbash: nie ma się co dziwić Bartkowi, czasami sam bym w 5 sek. odjechał kilkoma autami, ludzie parkują, otwierają bramy, garaże i zostawiają auta na chodzie, od byle złomów do niezłych furek, człowiek się niespodziewa takiej akcji

Auto jest z miejscowości Brzozowo koło Chełmna.

skradli z kluczykami? :mysli:

ciekawe czy na czesci czy na okup :mysli:

No na pewno z kluczykami bo kto by odpalił auto w 30 sekund? Ty Bart-s dobrze znasz tego właściciela?

uruchomienie auta dla przygotowanego "speca" to ok 60 sek

Jeszcze raz napiszę - na siedzeniu pasażera zostawiłem klucze i do tego auta i do swojego (i taki sam komplet dokumentów - po diagnostyce chciałem od razu wjechać autami do garażu). Złodziej miał łatwy łup - ale musiał obserwować auto. Do domu wparowałem i wyparowałem na tyle szybko, że ze spaceru nikt nie miał szans tak tego załatwić.

Policja powiadomiona ok 3. po dokonaniu kradzieży. Byłem też na komisariacie złożyć zeznania.

Co teraz - nigdy nie byłem w takiej sytuacji więc liczę na to, że coś doradzicie.

Właściciela znam od tygodnia - trafił do mnie w związku z awaria swojej skrzyni (rafalbar14, uciszony po kilku postach). Zostawił mi auto na kilka dni. Naprawiłem usterkę - powiadomiłem go dziś telefonicznie i odstawiłem auto przed chatę. Wieczorem chciałem zrobić jeszcze diagnostykę - no i stało się....

Auto jest z miejscowości Brzozowo koło Chełmna.

skradli z kluczykami? :mysli:

ciekawe czy na czesci czy na okup :mysli:

No na pewno z kluczykami bo kto by odpalił auto w 30 sekund? Ty Bart-s dobrze znasz tego właściciela?

uruchomienie auta dla przygotowanego "speca" to ok 60 sek

Ale Bart-s mówił, że tylko wbiegł do domu i wybiegł, 60 sekund go przy aucie nie było a jeszcze przed wejściem do domu się obrócił sprawdzić czy nikogo nie ma

Jest dokładnie tak jak napisał młody - nie wróciłem do chaty na kilka miniut, tylko biegłem (jednak jakieś obawy człowiek ma). Dlatego uważam, że auto było obserwowane i ktoś czekał na okazję - sam ją podłożyłem.

Nie widziałem nikogo na ulicy ale możliwe, że gdzies w pobliżu ktoś siedział w aucie - na to nie zwróciłem uwagi.

...jak policzę ile razy moje auto stało otwarte pod domem... W żaden sposób się nie usprawiedliwiam ale to jednak fakt.

wypadki się zdarzają, musisz to jakoś przeboleć Bart, brak AC właściciela to jedna sprawa ale w takim przypadku i tak na 99% ubezpieczyciel by nie wypłacił kasy, pilnuj swojego auta Bart

jutro do Ciebie zadzwonię bo mam pewne wnioski

Nie idź spać tylko pilnuj swojej... A jutro wszystkie zamki zmieniaj, przecież teraz mają klucze

i do chaty tez :confused4:

Masakra!!! :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Współczuję Bartek, sam zostawiam auto pod sklepem na kilka minut odpalone żeby turbo się kręciło i co chwile nie odpalać... Tu faktycznie musiała być ustawka inaczej nie ma jak tego wytłumaczyć...

BTW moje panie już są w domu całe i zdrowe

No właśnie, nie ma żartów tym bardziej, że mają wszystko, ja bym posunął się jeszcze dalej i zawołał paru kumpli albo nawet ochronę na jedną noc