Pepin Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Turbo kamera - rdzewiejąca Skoda Octavia
variocustoms Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Bart-S dzięki za gościnę i mini spota
Bart-S Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Nie ma sprawy Vario - zapraszam częściej
variocustoms Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 trzeba się na działkę wybrać na Jim Bima albo JD'a
Madas Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ja się piszę ale piję tylko browar i to nie z lodówki
marianek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Chłopaki będę jutro w Poznaniu, muszę dojechać na Piękną będę jechał rano, krajową 11 od Piły. Jakieś wskazówki co do tego jak tam dojechać, w którymś miejscu tworzą się korki? Google pokazuje, drogę przez obornicką, witosa, żeromskiego, później dąbrowskiego i szpitalną.
variocustoms Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 droga właściwa, za dużych korków nie powinno być, chociaż Dabrowskiego czasami się korkuje, wakacje są więc 50% ruch na ulicach jest mniejszy
dziadek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Panie i Panowie znacie komis (to chyba komis) "Auto Super", Poznań, ul. Suszki 1? Jakieś opinie, doświadczenia? Ewentualnie byłby jakiś chętny "rzucić okiem"? Bartka nie chcę teraz prosić wystarczająco ma zmartwień http://otomoto.pl/audi-a6-3-0-tdi-s-line-pelna-opcja-C19449539.html
variocustoms Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 komis taki sobie, mogę podjechać oblukać auto bo będę w tej okolicy ok. 12-13tej
variocustoms Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 salony puste, przynajmniej salon poznański jest odwiedzany
Adas Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 mmmmm nowe oponki założone, za***iście się lepią :naughty:
variocustoms Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 tylko ich nie spal za szybko Adas
variocustoms Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ja na oponach robie 60-70 tkm z 300 KM pod maską i bez kontroli trakcji
dziadek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 komis taki sobie, mogę podjechać oblukać auto bo będę w tej okolicy ok. 12-13tej
blind1 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 doberek z rana [br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 09:13_________________________________________________mam narazie urwanie glowy w pracy, zajechany jestem jak stary krokodyl
Pepin Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Chłopaki będę jutro w Poznaniu, muszę dojechać na Piękną będę jechał rano, krajową 11 od Piły. Jakieś wskazówki co do tego jak tam dojechać, w którymś miejscu tworzą się korki? Google pokazuje, drogę przez obornicką, witosa, żeromskiego, później dąbrowskiego i szpitalną. w sumie to już pewnie stoi w korku od Obornik .. ja bym jechał na Czarnków, Szamotuły, Chyby i wyjazd na Dąbrowskiego Na Obornickiej jest budowana ekspresówka na wysokości Złotkowa[br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 09:16_________________________________________________ komis taki sobie, mogę podjechać oblukać auto bo będę w tej okolicy ok. 12-13tej Vario, zadzwoń to może też będę mógł wpaść, a jak nie to kumpel ma obok warsztat i będę z nim się widział jak co czwartek to coś podpytam a jak nie to wpadnij na colkę lub herbatę
Rekomendowane odpowiedzi