Młodzik Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 dobry, vario a spróbój przez środe jechać, dziś mój wujek jechał busem do kalisza i z prowrotem, zajeło mu to 4.5 godzin z czego niecałą godzine mu na miejscu zajeło. a jechał 100 konnym mercedesem sprinterem. więc może zmień trasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Młodzik, przez Pleszew, Jarocin, Środę jeszcze większy ruch, może wujek miał fuksa wczoraj tamtędy jechałem ale odbiłem na Śrem bo chciałem obejrzeć jedno auto, 10 km przed Jarocinem jechałem 30 km/h przez 9 km bo stau za ciągnikiem się zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 witam chłopaki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 witam dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 łotry [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 14:08_________________________________________________Madas kupiłeś nowe pudło na ścianę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 łotry [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 14:08_________________________________________________Madas kupiłeś nowe pudło na ścianę ?? hej :hi:zamówione już jest... czekam na dostawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 No teraz to na każdej drodze zatory, rolnicy niestety tez muszą kiedyś plony zebrać a nam pozostaje pod nosem na nich ponarzekać i ciągnąć się dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabol1972 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 :hi:witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 witam Młodzik, przez Pleszew, Jarocin, Środę jeszcze większy ruch, może wujek miał fuksa wczoraj tamtędy jechałem ale odbiłem na Śrem bo chciałem obejrzeć jedno auto, 10 km przed Jarocinem jechałem 30 km/h przez 9 km bo stau za ciągnikiem się zrobił Tak jak mówisz, Pleszew, Jarocin, Środa, etc. nie pierwszy raz w takim czasie tą drogę przejechał, więc mogą być 2 wytłumaczenia, albo on jeździ szybciej niż Ty albo jest to uzależnione od godziny przejazdu, bo on z poznania wyjeżdża koło 8.30 - 9.00, a koło 13 jest z powrotem.[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 17:47_________________________________________________co tu tak pusto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Młodzik ja wracam 17-18 więc jest sajgon, do Kalisza przeważnie tą drogą jest szybciej niż z Kalisza, chyba reguły nie ma, dzisiaj wracałem normalnie przez Wrześnię i było w miarę pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 łotry [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 14:08_________________________________________________Madas kupiłeś nowe pudło na ścianę ?? hej :hi:zamówione już jest... czekam na dostawe co wziąłeś za pudło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 kupiłem model Samsung serii D7000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 to teraz jeszcze trza kupic okulary x4 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 to teraz jeszcze trza kupic okulary x4 sztuki sa 2 pary w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasylru Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Panowie szykuje się jakiś spocik w Poznaniu, chętnie bym przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Panowie szykuje się jakiś spocik w Poznaniu, chętnie bym przyjechał ja w tą niedzielę odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Panowie szykuje się jakiś spocik w Poznaniu, chętnie bym przyjechał ja w tą niedzielę odpadam ja w tą i następną też odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi