Madas Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Hi czy 6cioletni rozładowany aku na max mógł wyzionąć ducha ? Tydzień temu wykończyłem akumulator, przez tydzień jeździłem, żadnych problemów - dzisiaj wyjazd z garażu ok, wyłączyłem auto i już doopa. Napięcie na aku 10.4V, jutro planuję zakup nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 doberczak z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ufff chwila ciszy przed burzą... Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Co tam Wojtek - za 2h się widzimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Co tam Wojtek - za 2h się widzimy? sure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Hi czy 6cioletni rozładowany aku na max mógł wyzionąć ducha ? Tydzień temu wykończyłem akumulator, przez tydzień jeździłem, żadnych problemów - dzisiaj wyjazd z garażu ok, wyłączyłem auto i już doopa. Napięcie na aku 10.4V, jutro planuję zakup nowego. mógł, minimalne napięcie na aku to 1,8v na ogniwo których jest 6. minimalne poniżej którego nie powinno się schodzić bo aku może się uszkodzić. Twoje 10,4v to o 0,4v za mało. Żywotność aku ocenia się na ok 5 lat więc nie uważam żeby padł przedwcześnie. może niektóre wytrzymują i 7 lat ale to są wyjątki. przez to że padł poniżej napięcia minimalnego mógł się wysrać na cacy... sprawdź ładowanie - możesz zmierzyć na klemach - powinno być 14,5V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 dzieje się tu coś? robicie jakieś spoty?? nie widzę żadnych zdjęć ani nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 cześć :hi: wakacje są to odpoczywają ludziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 dobry!! apropo spotów to by sie jakiś przydał ale jestem za tym żeby odbył sie w pierwszy lub drugi weekend września bo na najbliższy jeszcze wyjeżdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Możemy reaktywować spoty - ostatnio susza była. Wrzesień swoją drogą ale może najbliższa niedziela wypali? Ja się piszę (mam wolne akurat). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ja z góry mówie że odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No ale za 2 tyg będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ja mogę wpaść w teraz w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 tak za 2 tyg. będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Pozdro dla Bartka i dzięki za wczorajszego nocno-technicznego mini spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Pozdro dla Bartka i dzięki za wczorajszego nocno-technicznego mini spota No problemo. You'll be back... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ja też mogę wlecieć w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No to słuchajcie - robimy spota teraz, na pożegnanie wakacji. A za dwa tygodnie robimy kolejnego dla Młodzików Ołrajt? Aby się troszkę zmobilizować - warto podzwonić po starych znajomych w sobotę/niedzielę Im nas więcej tym lepiej a z doświadczenia wiem, że takie szybkie dryń dryń czasem przynosi nieoczekiwane korzyści ...jeszcze jedna sugestia. Ostatnio na Franowie jesteśmy porozpierdzielani po całym parkingu. Może zatrzymamy się nie bezpośrednio przy Mc tylko na parkingu równoległym? Ktoś tam ostatnio chyba spota robił - wszystkie autka ładnie w rządku stały...[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 23:12_________________________________________________Wojtek - zerknij tutaj. Koleś nie ma czasem tego samego problemu co Ty kilka miesięcy temu? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=218631.msg2590930#msg2590930 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi