Młodzik Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 dobry a ty co nie spisz? dopiero do domu wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 dopiero do domu wróciłem a gdzies balowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 póki co super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 od wczoraj byłem na rybach wróciłem popołódniu potem do justyny siostry pojechaliśmy, na jedzonko i do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 od wczoraj byłem na rybach wróciłem popołódniu potem do justyny siostry pojechaliśmy, na jedzonko i do domu i co zlowiles? póki co super swietnie, . a jak tam furacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 trochę karasi nic ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 trochę karasi nic ciekawego goraco troche na ryby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 ja byłem na nocce więc wczoraj wieczorem było OK w nocy ciepełko rano super a w południe myślałem że zdechne, spaliłem sie aż mnie wszystko piecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 ja byłem na nocce więc wczoraj wieczorem było OK w nocy ciepełko rano super a w południe myślałem że zdechne, spaliłem sie aż mnie wszystko piecze w nocy karasie? mnie tam taka pogoda pasuje, jak woda rybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 w nocy tylko duza ryba żeruje więc w nocy karasia to tylko za ogon można złowić a co do pogody to moim zdaniem wakacje mogły by być tylko zimą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 furacz spoko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 adaś a ty sie przeprowadziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 a co do pogody to moim zdaniem wakacje mogły by być tylko zimą a co za problem sobie zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 doberek z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 a co do pogody to moim zdaniem wakacje mogły by być tylko zimą a co za problem sobie zrobic? i dlatego w tym roku sobie zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 a co do pogody to moim zdaniem wakacje mogły by być tylko zimą a co za problem sobie zrobic? i dlatego w tym roku sobie zrobie w sumie dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 a co do pogody to moim zdaniem wakacje mogły by być tylko zimą a co za problem sobie zrobic? i dlatego w tym roku sobie zrobie w sumie dobry pomysl to może jedziecie w tym roku z nami na narty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 a co do pogody to moim zdaniem wakacje mogły by być tylko zimą a co za problem sobie zrobic? i dlatego w tym roku sobie zrobie w sumie dobry pomysl to może jedziecie w tym roku z nami na narty? w ferie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi